Notar Farsta & Sköndal

Notar Farsta & Sköndal

Notar Farsta & Sköndal

Notar är i dag ett utav de mest väletablerade mäklarföretagen i hela Stockholm. Resan började 1997 när den första Bobutiken slog upp sina dörrar och sedan dess har det bara gått framåt. Idag, 22 år senare, så har vi 37 lokala kontor som präglas av erfarenhet, rekommendationer, stora marknadsandelar och gedigen service.

Tillsammans på Notar i Farsta/Sköndal så besitter vi över 50 års erfarenhet av förmedling av bostadsrätter så väl som fastigheter. Denna kompetens är utspridd på 8 medarbetare varav 6 fastighetsmäklare och 2 mäklarassistenter. Var och en av oss med god statistik på rekordpriser, nöjda parter och ett enormt engagemang. Vi förmedlar främst bostadsrätter och fastigheter i Farsta, Sköndal, Skarpnäck, Skogås, Trångsund, Länna, Hökarängen, Farsta Strand, Fagersjö, Stortorp samt Pungpinan.

Vi besitter kompetensen och erfarenheten för att sälja just er bostad till rekordpris. Tack och vare vår tidigare erfarenhet så vet vi att varje förmedling är unik och måste därmed anpassas efter den rådande marknaden och just era förutsättningar. Receptet för er lyckade bostadsaffär ligger främst i vår överlägsna marknadsföring som ger er flest spekulanter tillsammans med en tydlig plan och en försäljningsstrategi anpassad efter just er bostad. Vi själva sätter väldigt höga krav på oss själva och uppmanar er att göra samma sak.

Utöver receptet på en väldigt lyckad försäljning så har vi även unika möjligheter att hjälpa er i köpprocessen. Tack och var de unika förutsättningar som Notar bidrar med så har vi även möjligheten att följa våra kunder utanför våra fokusområden, vi får med andra ord på rekommendationer och från följdaffärer även förmedla bostäder i övriga delar av Stockholm.

Vi utför även kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar i syfte för omförhandling av era lån eller andra ärenden. Vi hjälper också till i ärenden där ni endast behöver hjälp med upprättandet av köpehandlingar.

Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss för en öppen och förutsättningslös diskussion där vi kan diskutera hur just ni ska få högsta möjliga slutpris eller hur vi kan bistå er i just er process.

Utöver detta så värnar vi också om den lokala företagsverksamheten i Sköndal samt lokal ungdomsidrott. Vi är därför aktiva medlemmar i Sköndals företagsförening samt STOLTA sponsorer till Sköndals IK och GT Söder.

Med vänliga hälsningar
Per, Robin, Daniel B, Daniel N, Lovisa, Christopher, Johanna och Rajib

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Sporrong Najjar
Daniel Sporrong Najjar mäklare
Daniel Sporrong Najjar

Jag ser inte mäklarrollen som ett yrke - för mig är det en livsstil. Detta gör att jag tillsammans med min tävlingsinstinkt lägger ner ett stort engagemang i varje affär för att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar. Jag startade 2019 med rekordförsäljningar trots en "dålig" marknad och jag fortsätter gärna på det spåret i samarbete med er!

Mäklare Per Knaust
Per Knaust mäklare
Per Knaust

Per är franchisetagare och kontorschef över områdena Farsta, Huddinge, Tyresö och Haninge. Under sin karriär har Per sålt över 1 000 objekt över hela Stockholm. Under sina tretton år i branschen har han skaffat sig en gedigen erfarenhet och behärskar försäljningsprocessen med stor precision. Han har erfarenhet av allt från försäljningar av villor, bostadsrätter, dödsbon, tomter till ombildning av...

Mäklare Robin Ström
Robin Ström mäklare
Robin Ström

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 11 år där jag har förmedlat över 1.000 objekt. Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Jag är franchisetagare och ansvarig över kontoren i områdena Farsta, Huddinge, Skarpnäck och Haninge. Tack vare min energi och drivkraft så har jag rekordpriser i de flesta föreningar i söderort. Ända sen jag var liten...

Mäklare Simon Strand
Simon Strand mäklare
Simon Strand

Med min gedigna utbildning i ryggen så kan jag hantera alla olika typer av försäljningar och värderingar oavsett område, storlek eller pris. Jag jobbar stenhårt för att bibehålla ett uppdaterat spekulantregister och säljer därmed ca 50% av mina bostäder innan visning till ett pris som säljarna är nöjda med. Har ett antal prisrekord runt om i Stockholm som jag kämpar hårt mot att bibehålla och...

Notar Farsta & Sköndal

Sköndalsvägen 81
12866 Sköndal

farsta@notar.se

08 - 400 29 601

Är du kontorschef på Notar Farsta & Sköndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.