Notar Farsta & Sköndal

Notar Farsta & Sköndal

Notar Farsta & Sköndal

Notar slog upp sin första Bobutik 1997 och är idag en av de marknadsledande Fastighetsmäklarkedjorna i Stockholm.
Notar Mäklare Farsta består idag av åtta medarbetare, sju fastighetsmäklare och en mäklarassistent.
Tillsammans har vi jobbat inom Fastighetsmäklarbranschen i över 38 år med att förmedla villor och lägenheter.

Vi vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Mycket stor kunskap om Söderort - Farsta, Sköndal, Hökarängen m.fl och unik marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi de bästa förutsättningar vid just din försäljning. Det gör att våra mäklare presterar bättre än våra konkurrenter. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Vi utför även kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.
Vi som mäklare förmedlar bostadsrätter och småhus i Farsta, Farsta Strand, Sköndal, Hökarängen, Fagersjö, Pungpinan samt Skarpnäck.

Du är varmt välkommen för en öppen diskussion där vi alltid har som mål att du ska få uppleva en kvalitativ och seriös försäljning av din bostad. För att du ska få ett högre slutpris än din granne!

Per, Robin, Simon, Peter, Daniel,Christian, Rajib.
Notar Mäklare Farsta

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christopher Evaldsson
Christopher Evaldsson mäklare

Christopher Evaldsson

Oavsett vilket område jag arbetar i så uppnår jag genom mitt arbetssätt höga slutpriser och framför allt så får jag objekten sålda i en marknad när andra mäklare inte lyckas.

Mäklare Daniel Broné
Daniel Broné mäklare

Daniel Broné

De första som jag skulle beskriva med mig själv är att jag är mycket rutinerad med totalt över 11 år som fastighetsmäklare. Under denna tid har jag sålt över 800 bostäder i Stockholmsområdet. Jag är med andra ord mycket bra på det jag gör och vet vad jag håller på med. Jag är dessutom väldigt mån om att alltid ha kunden i fokus och är väl medveten om att vi har ett viktigt gemensamt mål - att...

Mäklare Daniel Sporrong Najjar
Daniel Sporrong Najjar mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Jag ser inte mäklarrollen som ett yrke - för mig är det en livsstil. Detta gör att jag tillsammans med min tävlingsinstinkt lägger ner ett stort engagemang i varje affär för att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar. Jag startade 2019 med rekordförsäljningar trots en "dålig" marknad och jag fortsätter gärna på det spåret i samarbete med er!

Mäklare Lovisa Fast
Lovisa Fast mäklare

Lovisa Fast

Jag ser inte mäklarrollen som ett yrke - för mig är det en livsstil. Detta gör att jag tillsammans med min tävlingsinstinkt lägger ner ett stort engagemang i varje affär för att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet!

Mäklare Per Knaust
Per Knaust mäklare

Per Knaust

Per är franchisetagare och kontorschef över områdena Farsta, Huddinge, Tyresö och Haninge. Under sin karriär har Per sålt över 1 000 objekt över hela Stockholm. Under sina tretton år i branschen har han skaffat sig en gedigen erfarenhet och behärskar försäljningsprocessen med stor precision. Han har erfarenhet av allt från försäljningar av villor, bostadsrätter, dödsbon, tomter till ombildning av...

Mäklare Robin Ström
Robin Ström mäklare

Robin Ström

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 11 år där jag har förmedlat över 1.000 objekt. Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Jag är franchisetagare och ansvarig över kontoren i områdena Farsta, Huddinge, Skarpnäck och Haninge. Tack vare min energi och drivkraft så har jag rekordpriser i de flesta föreningar i söderort. Ända sen jag var liten...

Mäklare Simon Strand
Simon Strand mäklare

Simon Strand

Med min gedigna utbildning i ryggen så kan jag hantera alla olika typer av försäljningar och värderingar oavsett område, storlek eller pris. Jag jobbar stenhårt för att bibehålla ett uppdaterat...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Notar Farsta & Sköndal

Sköndalsvägen 81
12866 Sköndal

farsta@notar.se

08 - 400 29 601

Är du kontorschef på Notar Farsta & Sköndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.