Notar Örebro

Notar Örebro

Notar Örebro

Vi mäklare på Notar arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär. Vi har flera års erfarenhet av att arbeta i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd, och vi vet varför det är bra att bo just här. Med hjälp av vår goda lokalkännedom, kompetens och erfarenhet gör vi allt för att ge dig en mäklartjänst av högsta kvalité. Kontakta någon av oss för att se hur riktigt bra fastighetsmäklare arbetar, vi är redo att hjälpa dig till ditt livs bästa affär.

Örebro med omnejd lockar ständigt nya invånare, och det är många som är på jakt efter en bostad. Det i sig är ingen garanti för ett högt försäljningspris, men i kombination med vårt kunnande och vårt engagemang finns goda förutsättningar för att nå högsta möjliga slutpris i varje affär.

Notar Örebro växer, och vi blir fler mäklare i takt med att allt fler säljare väljer att anlita oss. Oavsett vem av oss som du väljer att kontakta kan vi garantera ett vänligt, proffsigt och kunnigt bemötande. Eftersom vi känner oss säkra på att vi kan ge dig precis den hjälp och det stöd du behöver vid en av livets största affärer hoppas vi att du ska ge oss förtroendet att förmedla din bostad. Det första steget är att en av våra mäklare kostnadsfritt värderar din bostad. Bjud hem oss på ett möte, och låt oss bevisa att vi är den bästa mäklarbyrån i Örebro, Kumla och Hallsberg.

Så, tveka inte att kontakta Notar Örebro om du ska sälja din bostadsrätt, din villa eller ditt fritidshus. Du är varmt välkommen att ringa oss på 019-609 07 00 eller titta in på vårt kontor i Örebro city, Storgatan 4, Centralpalatset. Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att ta del av kommande och aktuella försäljningar.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anders Olsson
Anders Olsson mäklare

Anders Olsson

Varje affär är unik. Och efter att ha gjort flera hundra affärer vet jag vad som är viktigt och hur jag kan göra för att ge mina säljare bäst betalt i varje enskilt fall. Att göra mitt bästa och leverera hög kvalité är lika viktig vad jag än hjälper till att förmedla.

Mäklare Andreas Ståhl
Andreas Ståhl mäklare

Andreas Ståhl

Jag arbetar hårt för att nå långsiktiga relationer och det gör jag genom att ni som kund ska känna delaktighet genom hela processen. Jag försöker vara anträffbar för de frågor som ofta dyker upp och jag har en enorm vinnarskalle, er bostadsaffär ska bli ert livs bästa!

Mäklare Frida Henriksson
Frida Henriksson mäklare

Frida Henriksson

Med Notars varumärke i ryggen och med min ambition att alltid hålla högsta kvalitet och engagemang i varje enskild affär är jag övertygad om att jag kan vägleda er igenom er bostadsaffär på absolut bästa sätt utifrån era specifika behov och önskemål. Låt oss tillsammans göra ditt livs bästa affär!

Mäklare Ida Källmyr
Ida Källmyr mäklare

Ida Källmyr

När du anlitar mig tar jag hand om ditt livs största affär med stort engagemang, kunskap och erfarenhet. Mitt mål är att överträffa din förväntan och att du ska rekommendera mig vidare till dina vänner och bekanta.

Mäklare Lars Olsson
Lars Olsson mäklare

Lars Olsson

När du säljer med mig får du en kunnig mäklare som med engagemang, fingertoppskänsla och flexibilitet ser till att finnas där för dig i varje steg av processen. Jag gör allt för att din försäljning...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Marcus Bergdahl
Marcus Bergdahl mäklare

Marcus Bergdahl

Jag strävar alltid efter att ge dig som kund det lilla extra. Du får en mäklare som är tillmötesgående, anpassningsbar och visar ett stort engagemang.

Mäklare Andreas Sjösten

Andreas Sjösten

Andreas Sjösten är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Johanna Lindblad

Johanna Lindblad

Johanna Lindblad är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Notar Örebro

Storgatan 4
70211 Örebro

orebro@notar.se

019-609 07 00

Är du kontorschef på Notar Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.