Norban Stockholm

Norban Stockholm
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Johanna Staaf
Johanna Staaf mäklare
Johanna Staaf

Jag prioriterar kvalitet före kvantitet och ser till att lägga fullt fokus på den affären jag har igång. Detta har lett till flertalet rekordpriser, återkommande kunder och fina rekommendationer.

Mäklare Nina Vieweg
Nina Vieweg mäklare
Nina Vieweg

En bostadsaffär är bland det största man gör i livet och jag gör allt i min makt för att den ska kännas så trygg och spännande som möjligt för er. Kunskap om både område samt marknaden tillsammans med min energi gör att vi kommer slå rekord! Varmt välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi något som passar just dig. Hoppas jag får förtroendet att bli just din mäklare!

Mäklare Emil Hagström
Mäklarbild saknas
Emil Hagström

Med mig som din fastighetsmäklare kommer du inte bara känna dig trygg och välinformerad genom hela processen, utan också gå ut ur processen med maximal vinst från din bostadsförsäljning. För elfte året i rad sålde vi till högst slutpriser i samtliga storstadsregioner.

Mäklare Vanja Wikström Malmsäter
Mäklarbild saknas
Vanja Wikström Malmsäter

Vanja Wikström Malmsäter är mäklare på Norban och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Birkastan, Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Östermalm.

Norban Stockholm

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

home@norban.se

010 - 750 06 00

Är du kontorschef på Norban Stockholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.