MOHV Uppsala

MOHV Uppsala

MOHV Uppsala

Hej! Kul att du är nyfiken på oss!

Vi på MOHV Uppsala har fokus på att sälja bostäder i Uppsala men vi säljer även fina bostäder i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning.

MOHV Uppsala är ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor! Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vår lila giraff bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö.

Sälj din bostad med MOHV – ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Johan Eriksson
Johan Eriksson mäklare
Johan Eriksson

Med 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare har jag haft förmånen att träffa många olika säljare och köpare som gör sin största affär i livet. Att då efter avslutat affär ha både en nöjd säljare och köpare är det som driver mig framåt och det som gör att mina kunder rekommenderar mig vidare till sina vänner och bekanta. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för...

Mäklare Mikael Ljungberg
Mikael Ljungberg mäklare
Mikael Ljungberg

Min energi i kombination med strävan efter att alltid leverera 100% gör mig till det självklara valet när du ska sälja din bostad.

Mäklare Måna Kanjo
Måna Kanjo mäklare
Måna Kanjo

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa. Genom skarp affärsmässighet, noggrannhet, lyhördhet och framför allt hårt jobb arbetar jag ständigt för att överträffa min kunders förväntningar och hålla hög kvalité. Det som driver mig mest är passionen för att göra goda affärer och samtidigt få dig som kund att känna trygghet....

MOHV Uppsala

Kungsängsesplanaden 18
753 18 Uppsala

uppsala@mohv.se

0775-333070

Är du kontorschef på MOHV Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.