MOHV Tyresö

MOHV Tyresö

MOHV Tyresö

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Wård
Anna Wård mäklare
Anna Wård

Min ambition är att varje säljare och köpare ska känna sig sedda, och lugnt kunna luta dig tillbaka och veta att deras bostadsaffär är i trygga händer. Jag har jobbat som mäklare i 14 år och min erfarenhet ser jag som min främsta tillgång. Jag försöker alltid finnas tillgänglig för frågor mm.

Mäklare Lynn Treard
Lynn Treard mäklare
Lynn Treard

Jag älskar mitt jobb och jag älskar utmaningar! Det roligaste med mitt jobb är att få träffa så mycket människor i olika livssituationer som jag får äran att hjälpa. Mitt mål i alla förmedlingar är att mina kunder ska vara 110% nöjda.

Mäklare Samuel Söderling
Samuel Söderling mäklare
Samuel Söderling

Med marknadens bästa paketering och min fingertoppskänsla skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för just er försäljning! Min hunger ligger i utmaningen, att ständigt få utvecklas och att alltid sikta högre.

Mäklare Sofia Branting
Sofia Branting mäklare
Sofia Branting

Mitt mål är att mina köpare och säljare alltid skall vara 100 % nöjda under hela processen och att ingen fråga lämnas obesvarad. Jag älskar mitt yrke och min styrka är personlig service, engagemang och en stor kunskap! Har 13 års erfarenhet!

Mäklare Tom Forsius
Tom Forsius mäklare
Tom Forsius

För ett lyckat slutpris och en skön resa dit! Det viktigaste för mig i mina förmedlingar är att både säljare och köpare känner tillit för mig i deras största affär i livet. Strävan efter att alltid vara bäst resulterar i att du ska få högsta möjliga slutpris! 100% nöjda kunder är otroligt viktigt för mig för att hålla ett gott rykte för framtidens alla affärer.

Mäklare Jannica Johansson
Jannica Johansson

Jannica Johansson är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Stockholm.

Mäklare Sven Ek
Sven Ek

Sven Ek är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholms skärgård, Trollbäcken och Tyresö.

MOHV Tyresö

Regnbågsgatan 24
135 40 Tyresö

tyreso@mohv.se

0775-33 30 70

Är du kontorschef på MOHV Tyresö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.