MOHV Täby

MOHV Täby

MOHV Täby

MOHV Täby slog upp portarna januari 2019. Vi har kontor i Hägerneholm, Arninge. En nybyggd stadsdel som är en del av Täby kommuns utveckling. Vi har valt att placera kontoret här för att tydligt visa att vi tror starkt på Täbys utveckling och alla stadsdelar som växer fram. MOHV Täby består just nu av en stor supportavdelning som finns till för stöd av fastighetsmäklarna och delägarna Johanna Peltomäki och Oscar Hallbygård. Det är två fastighetsmäklare med välkända namn på bostadsmarknaden. Båda har arbetat sedan -14 och har många lyckade affärer i bagaget. MOHV Täby flyttar in i Hägerneholm under maj -19 och är därmed öppna för vidare rekrytering.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anton Sjööblom Zellman
Anton Sjööblom Zellman mäklare
Anton Sjööblom Zellman

Jag lyssnar mer än jag pratar för att förstå dig som kund bäst och på vilket sätt jag kan hjälpa dig för att du ska bli så nöjd att du rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklare Johanna Peltomäki
Johanna Peltomäki mäklare
Johanna Peltomäki

Jag har arbetat framgångsrikt jobbat som mäklare sedan -14 och drivs av att skapa affärer. Jag tror att testa nya vägar leder till framgång. 2019 valde jag att förverkliga en dröm av att driva ett eget mäklarkontor och gick därmed in som delägare i MOHV Täby tillsammans med min kompanjon. Vi har gemensamt skapat ett nytt koncept och tanke för hur din bostadsförsäljning ska gå till på bästa...

Mäklare Oscar Hallbygård
Oscar Hallbygård mäklare
Oscar Hallbygård

Jag trivs på jobbet varje dag och ger 100 % av mitt engagemang i varje affär.

MOHV Täby

Arvid Tydéns Allé 12
171 69 Solna

taby@mohv.se

0775-33 30 70

Är du kontorschef på MOHV Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.