MOHV Stockholm

MOHV Stockholm

MOHV Stockholm

Vi på MOHV Vasastan har fokus på att sälja bostäder i området Vasastan i Stockholm men vi säljer även fina bostäder i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning.

MOHV Vasastan är ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor! Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vår ståtliga lila häst bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö.

Sälj din bostad med MOHV – ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

Välkommen in till oss på Sveavägen 141 eller ring oss på 0775-33 30 70.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Isabelle Badéa
Isabelle Badéa mäklare
Isabelle Badéa

Fokuserad och förtroendeingivande mäklare med stor känsla för affärer och med lång erfarenhet inom fastighetsbranschen. Ständigt tillgänglig och med stor passion för mäklaryrket vilket syns på mitt starka engagemang och min arbetsglöd under hela processen. Jag hanterar både våningar i innerstaden och fastigheter utanför med stor skicklighet. Kunderna brukar beskriva mig som " väldigt pålitlig,...

Mäklare Karolina Miramadi
Karolina Miramadi mäklare
Karolina Miramadi

Jag heter Karolina Miramadi och jag är reg. fastighetsmäklare sen 2001. Jag jobbar på MOHV, ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar.

Mäklare Veronica Andersson
Veronica Andersson mäklare
Veronica Andersson

En lyckad försäljning är inte en slump, den är noga planerad. Valet av mäklare är därför viktigare än någonsin. Genom att vara väl uppdaterad och följa branschens upp och nedgångar vet jag vad som...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

MOHV Stockholm

Sveavägen 141
11346 Stockholm

stockholm@mohv.se

08-99 29 29

Är du kontorschef på MOHV Stockholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.