MOHV Solna

MOHV Solna

MOHV Solna

MOHV Solna är ett ungt kontor som på några års tid tagit sig från att inte vara aktiv på den lokala marknaden till att vara en av de stora aktörerna i området. Många av våra kunder ser oss som en uppstickare. Någon som kan erbjuda ett modernt alternativ till den traditionella mäklarbyrån. För oss är det viktigt med en snygg paketering av din bostad och att inte alltid göra saker som alla andra. Välkommen att höra av dig till oss så kan vi berätta mer!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Adam Behrer
Adam Behrer mäklare
Adam Behrer

Mig ska man anlita för min kompetens, passion och driv för bostadsaffärer är det som kommer ge dig bättre betalt för din bostad, men också en tryggare, smidigare och roligare affär!

Mäklare Adam Ulfung
Adam Ulfung mäklare
Adam Ulfung

Jag har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Solna/ Sundbyberg med omnejd. För mig är det alltid viktigt att såväl du som köparen av din bostad ska vara nöjd med processen. En nöjd köpare brukar i regel även ge ett högre slutpris.

Mäklare Andreé Lundmark
Andreé Lundmark mäklare
Andreé Lundmark

Jag investerar mycket av min tid på vår kommunikation eftersom jag vet hur viktigt det är att alltid vara uppdaterad och veta hur försäljningen skall genomföras. Mitt mål är att alltid gå extra milen så att ni får det absolut bästa slutresultatet i er försäljning och detaljer är något jag alltid tänker på eftersom detta har en stor avgörande roll på slutresultatet. MOHV ger mig helt rätt verktyg...

Mäklare Ludvig Lundh
Ludvig Lundh mäklare
Ludvig Lundh

Jag har alltid varit fascinerad av att skapa nya kontakter med människor, intresserad av bostäder och älskar när en affär går i lås, vilket gör att mäklaryrket passar mig perfekt. Det är ingen hemlighet att mäklaryrket kräver hårt arbete och därför ger jag alltid 100% i varje affär. När man gör stora affärer i livet vill man göra det med personer man känner förtroende för. Därför ser jag till att...

Mäklare Ulrika Lindqvist
Ulrika Lindqvist mäklare
Ulrika Lindqvist

Som gammal tävlingsgymnast och tränare vet jag att nyckeln till framgång är envishet, känsla för detaljer och en vilja att ständigt bli bättre. Det är något som jag har med mig dagligen som fastighetsmäklare. Varje försäljning är unik och mitt mål är att alltid leverera en trygg mäklartjänst av högsta kvalitet samt överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklare Daniel Aslan
Daniel Aslan

Daniel Aslan är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Sofia Sörensen
Sofia Sörensen

Sofia Sörensen är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

MOHV Solna

Arvid Tydéns allé 12
171 69 Solna

solna@mohv.se

0775-333 070

Är du kontorschef på MOHV Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.