MOHV Norrtälje

MOHV Norrtälje

MOHV Norrtälje

Ett färgsprakande kontor med härliga mäklare och assistenter! Vi drivs av glädje för vårt yrke och för människor. Vi utför vårt jobb med noggrannhet och mycket energi!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Erik Laggar
Erik Laggar mäklare
Erik Laggar

För mig är varje bostadsförmedling en givande utmaning. Min målsättning är att göra ett så optimalt jobb som möjligt, både för dig som säljare och köpare. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som matchar era behov i bostadsmarknaden. Jag kommer ursprungligen från den vackra idyllen Rättvik i Dalarna. Något jag värdesätter högt är ett härligt umgänge med mycket skratt och all form av...

Mäklare Linus Thor
Linus Thor mäklare
Linus Thor

Bostadsaffären är en av de största och viktigaste affärerna i livet. Min målsättning är att alla som kommer i kontakt med oss som kontor erbjuds en trygg process från första stund till avslut. Min inställning går hand i hand med MOHVs kärnvärden; nytänkande och utmanande med driv, passion och kompetens.

Mäklare Matilda Tengheden
Matilda Tengheden mäklare
Matilda Tengheden

Jag engagerar mig i både affären och människorna i den. Mycket energi och ordning och reda.

Mäklare Åsa Hallberg
Åsa Hallberg mäklare
Åsa Hallberg

Vill du ha en mäklare som finns vid din sida, har koll på läget och kan hjälpa dig till rätt beslut i ditt livs affär, då ska du anlita mig!

MOHV Norrtälje

Stora Brogatan 8
761 30 Norrtälje

norrtalje@mohv.se

0775-33 30 70

Är du kontorschef på MOHV Norrtälje?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.