MOHV Malmö

MOHV Malmö

MOHV Malmö

MOHV står för framåtanda, kreativitet och nytänkande - något som genomsyrar hela vårt företag. Vi är drivna mäklare som gillar vårt jobb och vi brinner för att ge både köpare och säljare all den service som behövs för en lyckad bostadsaffär. Standard på marknaden har länge varit att erbjuda färdiga lösningar, en metod eller på sin höjd ett par färdiga ”paket". Men olika bostäder har olika målgrupper och den ena affären är inte den andra lik, det ser vi som självklart. Därför erbjuder vi på MOHV istället vår kunskap och erfarenhet. Vi vill inte ta några genvägar. Tillsammans med kunden tar vi alltså fram det upplägg som fungerar bäst för just er bostad – vi rekommenderar och ni väljer.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Olofsson
Amanda Olofsson mäklare

Amanda Olofsson

Jag vet att en lyckad bostadsaffär inte kommer av sig själv utan kräver fokuserat arbete och tillgänglighet. Med stort affärssinne och noggrannhet satsar jag hundra procent på varje kund och anstränger mig till det yttersta för att nå över dina förväntningar.

Mäklare Annika Lawitz
Annika Lawitz mäklare

Annika Lawitz

Jag arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har en unik 10-års erfarenhet inom branschen. Jag är en driven och serviceinriktad fastighetsmäklare med ett stort intresse för bostäder och för mig...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Christina Ljung
Christina Ljung mäklare

Christina Ljung

En stor del av att ni ska få en lyckad bostadsaffär innebär att välja en mäklare som kan uppfylla era önskemål som säljare. Att förvalta ditt förtroende i din kanske största affär är min viktigaste prioritering gällande din bostadsaffär och tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. De potentiella köpare till din bostad som jag kommer i kontakt med får ett seriöst och...

Mäklare Daniel Lindquist
Daniel Lindquist mäklare

Daniel Lindquist

En stor del av att Ni ska få en lyckad bostadsaffär innebär att välja en mäklare som kan uppfylla era önskemål som säljare. Mitt mål är att i varje enskild affär överträffa mina kunders förväntningar, vilket jag gör med stort engagemang, ett professionellt arbetssätt och hög kvalitet genom hela försäljningsprocessen. Med rätt upplägg för just Er bostad är jag övertygad om att vi kan maximera...

Mäklare Henrik Karlsson
Henrik Karlsson mäklare

Henrik Karlsson

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på MOHV sedan 2013 och sålt såväl bostadsrätter som villor över hela Malmö. 2019 tog jag nästa steg i min karriär och startade MOHV Hyllie tillsammans med min...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Irma Lidén
Irma Lidén mäklare

Irma Lidén

Att ha ett stort engagemang, vara ödmjuk och ge utmärkt service till både säljare och köpare är en självklarhet för mig. Båda parter ska känna trygghet genom hela bostadsaffären. Det är av stor vikt för mig att vara lyhörd och positiv i varje bostadsaffär och viktigast av allt är att ni ska känna tillit och förtroende. Då blir det garanterat en lyckad affär för både säljare och köpare.

Mäklare Jennifer Johansson
Jennifer Johansson mäklare

Jennifer Johansson

Jag brinner för utmaningar och jag är säker på att nyckeln till en lyckad bostadsaffär går via en mäklare som är lyhörd och engagerad. Det är givna egenskaper hos mig!

Mäklare Jerry Nyhlén
Jerry Nyhlén mäklare

Jerry Nyhlén

För mig innebär ett bostadsbyte en viktig affär med många delar att ta hänsyn till. Vill du som jag satsa på att göra den till ditt hittills livs bästa affär istället för att nöja dig med en bra affär? Jag är övertygad om att nyckeln till framgång i din bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på just dina behov - detta är...

Mäklare Johan Andersson
Johan Andersson mäklare

Johan Andersson

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och har innan det flera års erfarenhet av försäljning. Jag lägger stort engagemang i varje affär och för mig är noggrannhet en självklarhet.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Karl-Linus Johansson
Karl-Linus Johansson mäklare

Karl-Linus Johansson

Att du som säljare skall känna dig 110 % nöjd. Det viktigaste med att välja mäklare är att välja en som ger det där lilla extra. Vilket jag gör! Många av mina kunder rekommenderar mig till sina vänner och bekanta. Hör av er så bokar vi ett möte!

Mäklare Katarina Bajric
Katarina Bajric mäklare

Katarina Bajric

När det är dags att genomföra en av de största affärerna i ditt liv, som dessutom inte inträffar alltför ofta, är det av största vikt att ta hjälp av en mäklare som på ett tryggt och kompetent sätt kan leda er igenom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Malin Strender
Malin Strender mäklare

Malin Strender

Mina kunder brukar beskriva mig som professionell, kompetent, erfaren och noggrann. Jag brinner för att sälja bostäder och jag älskar utmaningen i att sammanföra köpare och säljare. I mitt försäljningsmanér efter snart 10 år i branschen, strävar jag hela tiden efter att bygga bästa möjliga förutsättningar för snabba och smidiga försäljningar till maximalt försäljningspris. Jag använder aldrig...

Mäklare Marina Matic
Marina Matic mäklare

Marina Matic

Om du känner att högkvalitativ service och ett stort personligt engagemang är viktigt för dig i en av livets kanske största ekonomiska affärer är jag ditt val av fastighetsmäklare. Jag ser till att du känner dig trygg genom hela försäljningsprocessen och att du blir 100% nöjd.

Mäklare Martina Albertsson
Martina Albertsson mäklare

Martina Albertsson

Du får bra betalt, en professionell mäklare, erfarenhet och god återkoppling. Läs mer under mina omdömen vad kunderna själva tycker.

Mäklare Montaha El Falou
Montaha El Falou mäklare

Montaha El Falou

Ni lär inte bli besvikna med mig om ni söker en mäklare med ett leende på läpparna, skinn på näsan men samtidigt båda fötterna på jorden och som alltid kämpar för att nå maximalt betalt.

Mäklare Sandra Kalamar
Sandra Kalamar mäklare

Sandra Kalamar

Genuint engagemang, drivkraft och lyhördhet är några av de egenskaper som jag är övertygad om krävs för att du som kund ska bli nöjd med ditt livs största affär. Dessa egenskaper finner du naturligt hos mig tillsammans med en passion för mitt jobb utöver det vanliga. Jag lägger även stort värde kring att ständigt hålla en hög aktivitet, vilket även visar sig i den höga tillgängligheten hos mig....

Mäklare Sanna Svensson
Sanna Svensson mäklare

Sanna Svensson

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2010. Jag brinner för mitt yrke där jag drivs av den sociala kontakten med alla olika typer av människor.

Mäklare Sofia Lundh
Sofia Lundh mäklare

Sofia Lundh

Om du känner att glädje och ett stort personligt engagemang är viktigt för dig i en av livets kanske största ekonomiska affärer är jag ditt val av fastighetsmäklare. Jag har erfarenhet som fastighetsmäklare sedan januari 2010 och tillika teamchef sedan 2014.

Mäklare Yessica Thornsäter
Yessica Thornsäter mäklare

Yessica Thornsäter

Jag är en driven och serviceinriktad fastighetsmäklare med ett stort intresse för sälj och bostäder. För mig är den sociala kontakten med människor och att leverera resultat det som ger mig energi i vardagen. Jag har höga krav på mig själv och ser varje bostadsaffär som unik vilket också har speglat sig i mina resultat!

Mäklare Åsa Öjes
Åsa Öjes mäklare

Åsa Öjes

Jag vill att alla mina kunder ska känna sig trygga efter en genomförd affär. Därför tycker jag det är extra viktigt att man lyssnar på sina kunder, kommer med lösningsförslag samt ser till att få saker gjort. Att våga ställa frågor är superviktigt, annars kan man inte veta vad folk tycker och funderar över. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och älskar fortfarande mitt jobb.

MOHV Malmö

Regementsgatan 17
217 53 Malmö

yessica.thornsater@mohv.se

0766455717

Är du kontorschef på MOHV Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.