MOHV Lund

MOHV Lund

MOHV Lund

Vi på MOHV Lund har fokus på att sälja bostäder i Lund men vi säljer även fina bostäder i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning.

MOHV Lund är ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor! Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vårt lila lejon bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö.

Sälj din bostad med MOHV – ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

Välkommen in till oss på Karl XI gatan 1 eller ring oss på 0775-33 30 70.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Selmerhagen
Fredrik Selmerhagen mäklare
Fredrik Selmerhagen

Fredrik har mer än 7 års erfarenhet av att vara fastighetsmäklare i regionen och har förmedlat många villor och bostadsrätter i sin karriär. Han är född och uppvuxen i Lunds kommun och har starkt förankrad lokalkännedom. Fredrik har genom åren alltid haft mycket nöjda kunder, något som ligger honom varmt om hjärtat och något han verkligen värdesätter i sin yrkesroll. Kontakta Fredrik om ni...

Mäklare Helena Lindskoug Grün
Helena Lindskoug Grün mäklare
Helena Lindskoug Grün

Tillsammans vill jag hitta en strategi för att få till den bästa tänkbara försäljningen och den perfekta lösningen just för dig! Mitt största fokus är kundnöjdhet som självklart går hand i hand med bra kommunikation, stort engagemang och som i sin tur leder till bäst betalt. Mitt mål är att ge dig exakt den servicen du vill ha för att du ska känna dig 100% nöjd!

Mäklare Jacob Edman
Jacob Edman mäklare
Jacob Edman

Jag har en lång erfarenhet som fastighetsmäklare och en stor vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre. Jag tycker att det är viktigt att mina kunder känner förtroende och får bästa möjliga service. Min kunskap och driv är värdefull då den bidrar till säkrare köparspekulanter som får tydlig information och en bra service. Om Köparspekulanterna känner sig trygga i processen och får svar på de...

Mäklare Michael Wisting
Michael Wisting mäklare
Michael Wisting

Professionell, förtroendegivande, jordnära och engagerad är återkommande beskrivningar av mig från mina kunder. Med mer än 12 års branscherfarenhet och en ständig strävan att alltid göra "det där lilla extra" har jag fått förtroendet att förmedla över 600 bostadsaffärer. Som delägare av MOHV Lund har jag ett stort ansvar för att varje del i er försäljning sköts på bästa tänkbara sätt. Med mitt...

Mäklare Nur Asplund
Nur Asplund mäklare
Nur Asplund

Mitt engagemang är min främsta egenskap. Vill du ha högt engagemang samt personligt kvalitativ service är jag den du ska välja. Jag är din trygghet genom din stora affär, att du blir 100% nöjd är min strävan och är det som driver mig.

Mäklare Rebecca Bernspång
Rebecca Bernspång mäklare
Rebecca Bernspång

Mitt fokus ligger på att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att du ska göra en riktigt bra bostadsaffär.

Mäklare Ulf Block
Ulf Block mäklare
Ulf Block

Mina kunder brukar beskriva mig som en väldigt målmedveten, noggrann och professionell mäklare. Bjud gärna hem mig så berättar jag mer om hur jag jobbar!

MOHV Lund

Karl Xi Gatan 1
22220 Lund

lund@mohv.se

0775-33 30 70

Är du kontorschef på MOHV Lund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.