Mohv Luleå

Mohv Luleå

Mohv Luleå

Hej!

Kul att du är nyfiken på oss!

Vi på MOHV Luleå har fokus på att sälja bostäder i Luleå men vi säljer även fina bostäder i hela länet. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning.

MOHV Luleå är ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor. Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vår lila kronhjort bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö.

Sälj din bostad med MOHV – ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Michael Leffler
Michael Leffler mäklare

Michael Leffler

Att byta bostad är ett av de större beslut Du som kund fattar. När jag får förtroendet att hjälpa till med Din försäljning så får Du en driven, engagerad och mycket rutinerad mäklare. Min långa erfarenhet av Luleås bostadsmarknad kombinerat med vårt arbetssätt på MOHV är ett effektivt sätt att nå det absolut bästa slutresultatet i just Din bostadsaffär.

Mäklare Sandra Kluwetasch
Sandra Kluwetasch mäklare

Sandra Kluwetasch

För mig innebär ett bostadsbyte en viktig affär med många delar att ta hänsyn till. Vill du som jag satsa på att göra den till ditt hittills livs bästa affär istället för att nöja dig med en bra affär? Jag är övertygad om att nyckeln till framgång i din bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på just dina behov - detta är...

Mohv Luleå

Storgatan 50 D
97231 Luleå

lulea@mohv.se

775333070

Är du kontorschef på Mohv Luleå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.