MOHV Luleå

MOHV Luleå

MOHV Luleå

Hej!

Kul att du är nyfiken på oss!

Vi på MOHV Luleå har fokus på att sälja bostäder i Luleå men vi säljer även fina bostäder i hela länet. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning.

MOHV Luleå är ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor. Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vår lila kronhjort bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö.

Sälj din bostad med MOHV – ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

MOHV Luleå
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Sandra Kluwetasch
Sandra Kluwetasch mäklare
Sandra Kluwetasch

För mig innebär ett bostadsbyte en viktig affär med många delar att ta hänsyn till. Vill du som jag satsa på att göra den till ditt hittills livs bästa affär istället för att nöja dig med en bra...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Johanna Andersson
Johanna Andersson mäklare
Johanna Andersson

Jag är en hårt arbetande person som värnar om att båda parter i en bostadsaffär ska känna sig nöjda med såväl min insats som det dom köpt och sålt. Mitt mål är att du vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Därför är det viktigt att återkoppla och tillhandahålla korrekt information längs hela vägen, följa upp och vägleda på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Mitt engagemang och...

Mäklare Emma Holm
Emma Holm mäklare
Emma Holm

För mig innebär ett bostadsbyte en viktig affär med många delar att ta hänsyn till.

MOHV Luleå

Storgatan 50 D
97231 Luleå

lulea@mohv.se

775333070

Är du kontorschef på MOHV Luleå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.