MOHV Kungsbacka

MOHV Kungsbacka

MOHV Kungsbacka

Mäklarföretaget MOHV är en modern och nytänkande mäklare som genom flexibla lösningar arbetar med fokus på kundnytta. Vi arbetar i en hårt konkurrensutsatt bransch med ett stort utbud av mäklarföretag och koncept att välja mellan, vilket ökar efterfrågan på en aktör med stark profil, bred marknadsföring och stor energi.

Med MOHV har vi tagit en position på marknaden. Vi krånglar inte till det med otydliga upplägg som ska passa alla. Vi ligger i framkant och gasar istället för att bromsa.

Nya generationens mäklare vill vara kunden mer behjälplig med allt från bolån till tips om inredning och möbelbutiker. Både köpare och säljare önskar att ledas genom hela processen av en kontakt - mäklaren. Detta är bakgrunden till vårt namn - MOHV. Vi vill associeras med ordet flytta. Vi översatte ordet och gjorde det till ett namn, Move. Namnet gjorde vi till ett varumärke, MOHV. Den udda stavningen gör att namnet sticker ut - precis som vår mäklartjänst. På detta enkla sätt har vi fått genomslag i bruset. Vi har ett namn, en profil och ett annonsupplägg som gör att vi och våra kunders bostäder hamnar i fokus

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Heléne Gometz
Heléne Gometz mäklare
Heléne Gometz

När det gäller valet av mäklare är det viktigt att tänka till en extra gång. Det är en av de största affärerna du gör och vill hitta någon som du får förtroende för, någon som leder dig genom hela försäljningsprocessen och någon som hjälper dig till ditt livs bästa affär. Och denne någon kan vara jag.

Mäklare Tom Flydalen
Tom Flydalen mäklare
Tom Flydalen

Med mig får du en fastighetsmäklare som tar som förstår vikten av en bostadsförmedling som närvarande, tillgänglig och tar sitt ansvar. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och har som största drivkraft att ha nöjda kunder.

Mäklare Emma Davidsson
Emma Davidsson

Emma Davidsson är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

MOHV Kungsbacka

Gymnasiegatan 34
434 50 Kungsbacka

kungsbacka@mohv.se

0300-730 50

Är du kontorschef på MOHV Kungsbacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.