MOHV Jönköping

MOHV Jönköping

MOHV Jönköping

Nu erbjuder vi på MOHV vår mäklartjänst till boende i Jönköping. En tjänst och ett koncept där du är med och bestämmer tillsammans med din mäklare.

MOHVs varumärke står för framåtanda, kreativitet och nytänkande – något som genomsyrar hela vårt företag. Vi vågar vara nytänkande för kundens bästa. Vi är drivna mäklare som älskar vårt jobb och brinner för att ge köpare och säljare allt som behövs för en lyckad bostadsaffär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Caroline Biselius
Caroline Biselius mäklare

Caroline Biselius

För mig innebär ett bostadsbyte en viktig affär med många delar att ta hänsyn till. Vill du som jag satsa på att göra den till ditt hittills livs bästa affär istället för att nöja dig med en bra...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Julia Stael Von Holstein
Julia Stael Von Holstein mäklare

Julia Stael Von Holstein

Det ska vara enkelt och roligt att sälja sin bostad, när du anlitar mig kan du luta dig tillbaka och låta mig sköta alla delar i processen. Eftersom varje situation är unik så gör jag alltid mitt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just din försäljning. Med hundratals förmedlade bostäder i bagaget vet jag hur vi tillsammans maximerar slutresultatet!

Mäklare Malin Persson
Malin Persson mäklare

Malin Persson

Jag ger alltid det lilla extra i varje affär och nöjer mig inte för än jag gjort precis allt jag kan för att nå bästa möjliga resultat!

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

MOHV Jönköping

Solåsvägen 22
Jönköping

jonkoping@mohv.se

036-52 000

Är du kontorschef på MOHV Jönköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.