MOHV Haninge

MOHV Haninge

MOHV Haninge

Vi på MOHV Haninge har fokus på att sälja bostäder i Haninge i Stockholm men vi säljer även fina bostäder i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning.

MOHV Haninge är ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor! Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vår lila pingvin bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö.

Sälj din bostad med MOHV – ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

Välkommen in till oss på Poseidons Torg 2B eller ring oss på 0775-33 30 70

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Lynn Treard
Lynn Treard mäklare
Lynn Treard

Jag älskar mitt jobb och jag älskar utmaningar! Det roligaste med mitt jobb är att få träffa så mycket människor i olika livssituationer som jag får äran att hjälpa. Mitt mål i alla förmedlingar är att mina kunder ska vara 110% nöjda.

Mäklare Samuel Söderling
Samuel Söderling mäklare
Samuel Söderling

Med marknadens bästa paketering och min fingertoppskänsla skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för just er försäljning! Min hunger ligger i utmaningen, att ständigt få utvecklas och att alltid sikta högre.

Mäklare Sofia Branting
Sofia Branting mäklare
Sofia Branting

Mitt mål är att mina köpare och säljare alltid skall vara 100 % nöjda under hela processen och att ingen fråga lämnas obesvarad. Jag älskar mitt yrke och min styrka är personlig service, engagemang och en stor kunskap! Har 13 års erfarenhet!

Mäklare Tom Forsius
Tom Forsius mäklare
Tom Forsius

För ett lyckat slutpris och en skön resa dit! Det viktigaste för mig i mina förmedlingar är att både säljare och köpare känner tillit för mig i deras största affär i livet. Strävan efter att alltid vara bäst resulterar i att du ska få högsta möjliga slutpris! 100% nöjda kunder är otroligt viktigt för mig för att hålla ett gott rykte för framtidens alla affärer.

Mäklare Sara Rahm
Sara Rahm mäklare
Sara Rahm

Sara Rahm är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholm.

Mäklare Victoria Sjöberg
Victoria Sjöberg

Victoria Sjöberg är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

MOHV Haninge

Poseidons Torg 2B
136 46 Haninge

haninge@mohv.se

08-99 29 29

Är du kontorschef på MOHV Haninge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.