Mats Holmgrens Fastighetsbyrå

Mats Holmgrens Fastighetsbyrå

Mats Holmgrens Fastighetsbyrå

OM MHF

Mats Holmgren fastighetsbyrå. Vi drivs av den energi och kraft som finns i oss. Den kommer att leverera service, uppmärksamhet och resultat. Dygnet runt. Och ju mer energi vi ger, desto mer får vi. I allt vi gör sätter vi vårt namn och vårt varumärke på spel. Som alla vet är ju varumärket något som människor pratar om när du inte är i rummet, och vi kan inte vara i alla rum samtidigt. Vad vi däremot kan vara är en del av ditt livsrum och din bostadsaffär. Med glädje, energi och kunskap. Vi ser nämligen saker som andra inte ser. Vi gör saker som andra inte gör. Och vi gör det bättre. Det är en del av vårt varumärke - att vara en mäklare som människor vill jobba med och för. Där alla blir vinnare.

Våra mäklare

Mäklare Christer Hedberg
Christer Hedberg mäklare
Christer Hedberg

Arbetat som fastighetsmäklare under 40 år och har den erfarenhet som behövs. Har bara nöjda kunder i området.

Mäklare Björn Olofsson
Björn Olofsson

Björn Olofsson är mäklare på Mats Holmgrens Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholm.

Mäklare Mats Einar Holmgren
Mats Einar Holmgren

Mats Einar Holmgren är mäklare på Mats Holmgrens Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Patrik Lickfett
Patrik Lickfett

Patrik Lickfett är mäklare på Mats Holmgrens Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Gåshaga, Lidingö och Stockholm.

Mats Holmgrens Fastighetsbyrå

Valhallavägen 135
11531 Stockholm

info@mhf-ab.se

08-655 84 00

Är du kontorschef på Mats Holmgrens Fastighetsbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.