Magnussons Mäkleri Östermalm

Magnussons Mäkleri Östermalm

Magnussons Mäkleri Östermalm

Med rätt mäklare, ett härligt team och en enorm arbetsinsats kan vi stoltsera med de högsta slutpriserna och nöjdaste kunderna. Förutom försäljning av lägenheter, villor och sjöställen är vi i dag en av Stockholms största nyproduktionsmäklare och har även etablerat oss på den kommersiella storhusmarknaden via vårt partnerföretag Rosengren. Vi känner en stolthet i utvecklingen, men samtidigt är vi ödmjukt lyhörda inför framtiden.
Vår målsättning har aldrig varit att bli störst. Att ha nöjda återkommande kunder och att vara stolt över sitt jobb och sina kollegor, kommer alltid i främsta ledet hos oss. Våra ledord är till stor hjälp. För med personlighet, engagemang och hög kompetens kommer man långt.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Linus Rydberg
Linus Rydberg mäklare
Linus Rydberg

Jag är erfaren partner med sälj i fokus. Min uppgift är att göra vad som är en av livets största affärer också till ditt livs bästa. Ingen bostadsförsäljning är den andra lik och varje process kräver både anpassning och ett stort personligt engagemang. Därför är det värdefullt att jag kan erbjuda ett brett register med servicekänsla, hög tillgänglighet, engagemang och gedigna kunskaper....

Mäklare Ulrica Carlsson
Ulrica Carlsson mäklare
Ulrica Carlsson

Jag eftersträvar alltid att du som säljare ska bli nöjd, både med processen och slutpriset. Sen vill jag naturligtvis att dina spekulanter samt köpare ska vara nöjda, det underlättar allt.

Mäklare Sebastian Bergström
Sebastian Bergström mäklare
Sebastian Bergström

Sebastian Bergström är mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Birkastan, Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Jennie Bruneheim
Jennie Bruneheim

Jennie Bruneheim är mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Stockholm.

Magnussons Mäkleri Östermalm

Strandvägen 57
115 23 Stockholm

ostermalm@magnussonmakleri.se

0701751414

Är du kontorschef på Magnussons Mäkleri Östermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.