Mäkleriet Eskilstuna

Mäkleriet Eskilstuna

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Mäkleriet - en mäklare att lita på!

När du anlitar Mäkleriet Bostad blir du en del av en komplett mäklartjänst präglad av kvalitet, kompetens och personligt engagemang. Vi har erfarenhet från några av Sveriges största mäklarbyråer och har nu sett till att samla allt det bästa hos Mäkleriet Bostad.

Det absolut viktigaste för oss är det personliga mötet. Därför erbjuder vi alltid fri rådgivning tillsammans med ett personligt möte och muntlig värdering av din bostad. Mäkleriet Bostad är helt fristående och väljer själva våra samarbetspartners. Vi samarbetar med samtliga banker, men när du frågar oss om råd så rekommenderar vi alltid den eller de vi anser kommer passa just dig bäst.

Vi är lyhörda inför uppgiften och vägleder våra kunder i såväl juridiska som ekonomiska frågor under hela försäljningsprocessen, med målet att skapa trygghet hos både köpare och säljare.

I Mäkleriet Bostads mäklartjänst ingår alltid proffsfotograf, hög kvalitativt marknadsföringsmaterial och en genomtänkt exponering av din bostad. Hos oss ingår alltid deklarationshjälp efter avslutad försäljning.

När du anlitar en fastighetsmäklare från Mäkleriet Bostad kan du vara säker på att du får hjälp av en kunnig, engagerad och otroligt målmedveten fastighetsmäklare som kommer göra allt för att överträffa dina förväntningar!

Mäkleriet Eskilstuna
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Magnus Örevik
Magnus Örevik mäklare
Magnus Örevik

För mig är samarbetet med säljarna en av de viktigaste delarna i en försäljning då det oftast är en av de större affärerna man gör i livet. Min erfarenhet i livet har hjälpt mig att hjälpa andra då det bakom en bostadsaffär många gånger kan finnas både drama och tragiska händelser under ytan.

Mäklare Mikael Bergkvist
Mäklarbild saknas
Mikael Bergkvist

Mikael Bergkvist är mäklare i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Näshulta, Skogstorp, Stora Sundby, Torshälla, Västra Näshulta och Ärla.

Mäklare Aliana Khaled
Mäklarbild saknas
Aliana Khaled

Aliana Khaled är mäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäkleriet Eskilstuna

Fristadstorget 10
632 20 Eskilstuna

info@makleriet.se

016 - 706 10

Är du kontorschef på Mäkleriet Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.