Mäklarringen Vaxholm

Mäklarringen Vaxholm

Mäklarringen Vaxholm

Har du funderingar på att köpa bostad?
Då kan du vända dig till oss, din fastighetsmäklare i Vaxholm!

Med bra lokalkännedom kan våra mäklare på Mäklarringen i Vaxholm tillgodose alla dina behov, vare sig det gäller förbindelser, närområden eller skolor. Ska du sälja bostad får du din bostad värderad hos oss och vi sammanställer all fakta som behövs.

Våra mäklare i Vaxholm har god kännedom om detta skärgårdsparadis. Vaxholm är känd som huvudstaden i Stockholms skärgård. Här ligger Vaxholms kastell, den vackra fästningen med anor från 1500-talet, och ett stenkast därifrån den populära gästhamnen. Hamnen är öppen året runt och lockar med kaféer, restauranger, sjöbodar och lokala marknader.

Vi lyfter fram din bostad på ett attraktivt sätt

Kontakta oss på Mäklarringen Vaxholm så berättar vi gärna mer om våra tjänster som lyfter fram din bostad på ett attraktivt sätt. Vi erbjuder ett heltäckande servicepaket där vi förenklar för dig genom att ta hand om din försäljning. Det kan röra sig om allt från flyttstädning och flytthjälp till finansiering och besiktning.

Låt oss skräddarsy din försäljning på bästa sätt – vi vill vara din lokala mäklare.

Välkommen att prata bostäder i Vaxholm med oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alf Jonsson
Alf Jonsson mäklare
Alf Jonsson

Erfaren mäklare som är känd för mitt engagemang och höga tillgänglighet, hamnar i topp i genomförda kundundersökningar.

Mäklare Annica Appelö
Annica Appelö mäklare
Annica Appelö

Vårt hem är bland det mest personliga vi har. När jag förmedlar ett hem utgår jag därför alltid från vad som är viktigast för just dig. Varje affär är unik och kräver ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser skapar jag dom bästa förutsättningarna för att du ska känna dig trygg och förväntansfull. Jag förmedlar inte bara bostäder i Norrort utan även i innerstan.

Mäklare Carina Rosendahl
Carina Rosendahl mäklare
Carina Rosendahl

Jag heter Carina Rosendahl och är bosatt på Resarö. Jag har arbetat som mäklarassistent från år 2000 och verksam mäklare från år 2003. Jag förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Med min bakgrund i kommunen har jag stor områdeskunskap och kan svara på det mesta när det gäller viktiga frågor kring barnomsorg, kommunikationer och hockyhallar m.m som kan vara viktiga frågor.

Mäklare Filip Gröholt
Filip Gröholt mäklare
Filip Gröholt

Mig ska ni anlita om ni vill ha det absolut högsta slutpriset och vara 100% nöjda med er försäljning. Jag lämnar ingenting åt slumpen och kommer driva på tills det att vi har nått det absolut högsta slutpriset. Jag försöker alltid att göra mitt yttersta och det har visat sig att funka. Mina visningar är också något utöver det vanliga där varje enskild spekulant uppmärksammas och det finns...

Mäklare Georg Kanegärd
Georg Kanegärd mäklare
Georg Kanegärd

Jag är uppvuxen i Täby, bosatt på Resarö i Vaxholm och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Min lokalkännedom är mycket stor och mitt kontaktnät utbrett. I dag äger jag Mäklarringen Vaxholm, Täby & Österåker där jag är verksam. Jag är även delägare i Mäklarringen Kungsholmen, Haninge och Danderyd. Kunder beskriver mig som inlyssnande, väl förberedd och målinriktad. Jag...

Mäklarringen Vaxholm

Biblioteksgången 2
18370 Täby

vaxholm@maklarringen.se

08-541 790 20

Är du kontorschef på Mäklarringen Vaxholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.