Mäklarringen Varberg

Mäklarringen Varberg

Mäklarringen Varberg

Vill du köpa eller sälja villa, bostadsrätt, fritidshus, lantgård/hästgård eller kanske en kommerciell fastighet? Då har du kommit rätt. Vi har verkat i Varberg i över 30 år. Vi känner till de bästa lägena, skolorna, stränderna, golfbanorna och fritidsområdena. Vi har varit på alla gator, vägar och stigar. Vi känner er Varbergsbor och ni känner oss.

Vi har en mycket god lokalkännedom, bred fackkunskap och framför allt en lång och värdefull erfarenhet. Vi har genom åren gjort 1000-tals bra affärer för Varbergarna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Lill Fornius
Lill Fornius mäklare
Lill Fornius

*Alltid ett fast mäklararvode* Det finns många anledningar till att ni vill och behöver träffa en mäklare. Alla kundmöten är unika och oavsett om ni ska värdera, sälja eller köpa en bostad så lovar jag att ge er bästa tänkbara service med fokus på hjärta och resultat! Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär som påverkar livet på ett genomgripande sätt, ekonomiskt men också...

Mäklare Marita Bergman
Marita Bergman mäklare
Marita Bergman

Jag vill att du som säljare blir 100% nöjd med slutpris och service. Och strävar efter att hitta rätt köpare till din bostad - för högsta möjliga slutpris.

Mäklarringen Varberg

Gamletullsgatan 12
43241 Halmstad

varberg@maklarringen.se

0735377377

Är du kontorschef på Mäklarringen Varberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.