Mäklarringen Vallentuna

Mäklarringen Vallentuna

Mäklarringen Vallentuna

Oavsett om du vill köpa eller sälja bostad är det viktigt att välja en mäklare som kan området väl. Hos Mäklarringen i Vallentuna hittar du fastighetsmäklare som hjälper dig med både försäljning och köp av hus eller lägenhet.

Vallentuna ligger mitt i naturen med otaliga vandringsleder och gott om andra fritidsaktiviteter. I kommunen finns även ett rikt kulturliv med teater och konst, något som din mäklare i Vallentuna kan berätta mer om. På Tuna torg kan du njuta av en fikastund och titta på folkvimlet eller åka på utflykt till närmaste gårdsbutik.

Letar du efter mäklare i Vallentuna har du kommit rätt. Vi på Mäklarringen hjälper dig att köpa eller sälja bostadsrätt, lägenhet, fastighet eller villa.

Mäklarringen i Vallentuna förmedlar alla typer av bostäder i hela Vallentunas kommun som t ex i: Angarn, Brottby, Bällsta, Bällstaberg, Centrum, Frösunda, Garns-Ekskogen, Karby, Kragstalund, Kårsta, Lindholmen, Ormsta och Uthamra.

Bra kommunikationsmöjligheter och granne med naturen
Kommunikationsmöjligheterna i Vallentuna är mycket goda, med Roslagsbanan som snabbt och enkelt tar dig in till Stockholm samt flera busslinjer som trafikerar vägarna dygnet runt. Du hittar det mesta du söker i Vallentuna centrum, som shopping, restauranger och serviceställen, och skolor och förskolor finns aldrig långt borta.

Vi hälsar dig välkommen till Mäklarringen Vallentuna!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Peter Norlén
Peter Norlén mäklare

Peter Norlén

Med ett genuint intresse för bostadsmarknaden och dess affärer ser Peter till att vara påläst gällande marknadsrörelser och slutpriser i områdena han verkar i, och har konsekvent presterat priser på rekordnivåer.

Mäklare Jeanette Gustavsson

Jeanette Gustavsson

Jeanette Gustavsson är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brottby, Stockholm och Vallentuna.

Mäklarringen Vallentuna

Centralvägen 5
18631 Vallentuna

vallentuna@maklarringen.se

08-514 508 70

Är du kontorschef på Mäklarringen Vallentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.