Mäklarringen Västerås

Mäklarringen Västerås

Mäklarringen Västerås

Vi på Mäklarringen brinner för att förmedla bostäder och varje affär är för oss unik. Att leverera en mäklartjänst utöver det vanliga är det vi tror på och alltid arbetar utefter.

Engagemang är ett av våra viktigaste ledord och vi tror på att en engagerad och tillgänglig mäklare ger bättre förutsättningar för att få ut det bästa resultatet vid en försäljning.

Vårt mål är att ni som kund ska känna en trygghet när ni väljer att sälja eller köpa med Mäklarringen. Det är kombinationen av engagemang, tillgänglighet och trygghet som skapar nöjda kunder, och det är vår bästa reklam.

Varmt välkommen till oss på Mäklarringen Västerås,

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare David Berg
David Berg mäklare
David Berg

Med ett brinnande hjärta för bostadsaffärer och nöjda kunder är jag det självklara valet för er när ni ska sälja er bostad. För mig handlar mäklaryrket om att hela tiden vara tillgänglig och arbeta för att leverera bästa resultat. I varje affär ligger mitt fokus på att överträffa kundernas förväntningar. Jag tror på att en engagerad och tillgänglig mäklare ger bättre förutsättningar för att få ut...

Mäklare Albin Olsson
Albin Olsson

Albin Olsson är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Michael Berg
Michael Berg

Michael Berg är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hallstahammar, Kolbäck, Ramnäs, Skultuna, Strömsholm, Surahammar, Virsbo och Västerås.

Mäklarringen Västerås

Lasse Färnlöfs plats 2
72356 Västerås

vasteras@maklarringen.se

021-440 38 50

Är du kontorschef på Mäklarringen Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.