Mäklarringen Uppsala

Mäklarringen Uppsala

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Johan Von Pongrácz
Johan Von Pongrácz mäklare
Johan Von Pongrácz

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i snart 25 år och säljer både villor och bostadsrätter. Det viktigaste som finns är att vara tillgänglig och engagerad i det man gör och det roligaste som finns är när jag får förtroendet av en kund att ta hand om deras livs största affär. Jag ser som min främsta uppgift att ni skall känna er trygga och helt nöjda genom hela processen, från första mötet till...

Mäklare Anton Winqvist
Anton Winqvist

Anton Winqvist är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knivsta, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Johan Sörman
Johan Sörman

Johan Sörman är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knivsta, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklare Tess Sintring
Tess Sintring

Tess Sintring är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knivsta, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Mäklarringen Uppsala

Mimmi Ekholms Plats 3
75221 Uppsala

uppsala@maklarringen.se

018-65 80 80

Är du kontorschef på Mäklarringen Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.