Mäklarringen Täby

Mäklarringen Täby

Mäklarringen Täby

Din bostad är värd en riktigt bra fastighetsmäklare.
Låt Mäklarringen Täby vara en del av ditt livs viktigaste bostadsaffär!
Vi tror att ett heltäckande servicepaket och en engagerad mäklare är vad som skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning.

Mäklarringen Täby hjälper dig att både köpa och sälja din bostad!
Kontakta oss på Mäklarringen Täby så berättar vi gärna mer om våra tjänster som lyfter fram din bostad på ett attraktivt sätt. Vi erbjuder ett heltäckande servicepaket där vi förenklar för dig genom att ta hand om din försäljning. Det kan röra sig om allt från flyttstädning och flytthjälp till finansiering och besiktning.

Vi har ett gediget spekulantregister för Täby så kontakta oss, oavsett om du ska sälja eller köpa bostad.

Varmt välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alf Jonsson
Alf Jonsson mäklare

Alf Jonsson

Erfaren mäklare som är känd för mitt engagemang och höga tillgänglighet, hamnar i topp i genomförda kundundersökningar.

Mäklare Carina Rosendahl
Carina Rosendahl mäklare

Carina Rosendahl

Jag heter Carina Rosendahl och är bosatt på Resarö. Jag har arbetat som mäklarassistent från år 2000 och verksam mäklare från år 2003. Jag förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Med min bakgrund i kommunen har jag stor områdeskunskap och kan svara på det mesta när det gäller viktiga frågor kring barnomsorg, kommunikationer och hockyhallar m.m som kan vara viktiga frågor.

Mäklare Catharina Ek
Catharina Ek mäklare

Catharina Ek

Mitt mål att överträffa mina kunder, både köpare och säljare och alltid leverera toppresultat. Det är jätteviktigt för mig och driver mig framåt som mäklare.

Mäklare Emil Gerdin
Emil Gerdin mäklare

Emil Gerdin

Åkersberga är mitt revir och min hemmaplan. Jag är född och uppvuxen i kommunen, känner till varje stig och genväg och har även varit bosatt i de flesta områdena. Jag drivs av att hitta den absolut...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Filip Gröholt
Filip Gröholt mäklare

Filip Gröholt

Mig ska ni anlita om ni vill ha det absolut högsta slutpriset och vara 100% nöjda med er försäljning. Jag lämnar ingenting åt slumpen och kommer driva på tills det att vi har nått det absolut högsta slutpriset. Jag försöker alltid att göra mitt yttersta och det har visat sig att funka. Mina visningar är också något utöver det vanliga där varje enskild spekulant uppmärksammas och det finns...

Mäklare Georg Kanegärd
Georg Kanegärd mäklare

Georg Kanegärd

Jag är uppvuxen i Täby, bosatt på Resarö i Vaxholm och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Min lokalkännedom är mycket stor och mitt kontaktnät utbrett. I dag äger jag Mäklarringen Vaxholm, Täby & Österåker där jag är verksam. Jag är även delägare i Mäklarringen Kungsholmen, Haninge och Danderyd. Kunder beskriver mig som inlyssnande, väl förberedd och målinriktad. Jag...

Mäklare Louise Häggberg
Louise Häggberg mäklare

Louise Häggberg

Med flera års erfarenhet samt sitt stora intresse av bostadsbranschen anses hon vara en mycket kompetent mäklare som gör det lilla extra för att ge er det absolut högsta möjliga slutpriset.

Mäklare Marcus Hermanson
Marcus Hermanson mäklare

Marcus Hermanson

Mig ska ni anlita om ni vill ha det absolut högsta slutpriset och vara 100% nöjda med er försäljning. Jag lämnar ingenting åt slumpen och kommer driva på tills det att vi har nått det absolut högsta slutpriset. Jag försöker alltid att göra mitt yttersta och det har visat sig att funka. Under 2018 är jag topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Täby, samt topp 5 mest anlitade mäklaren i Täby....

Mäklare Peter Ek
Peter Ek mäklare

Peter Ek

Vill du ha en trygg affär och bra betalt så är jag rätt mäklare för din bostad

Mäklare Peter Norlén
Peter Norlén mäklare

Peter Norlén

Med ett genuint intresse för bostadsmarknaden och dess affärer ser Peter till att vara påläst gällande marknadsrörelser och slutpriser i områdena han verkar i, och har konsekvent presterat priser på rekordnivåer.

Mäklarringen Täby

Biblioteksgången 2
18379 Täby

taby@maklarringen.se

08-587 609 15

Är du kontorschef på Mäklarringen Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.