Mäklarringen Sundbyberg & Solna

Mäklarringen Sundbyberg & Solna

Mäklarringen Sundbyberg & Solna

Vi på Mäklarringen Solna–Sundbyberg jobbar med hjärta och resultat. Vi strävar alltid efter nöjda kunder och högst slutpris – var du än bor.
Vår strävan att jobba med kvalitet, engagemang och kunden i fokus gör hela upplevelsen att sälja sin bostad och att köpa ny bostad enkel och smidig.
Vi är proffs när det kommer till lokal kännedom och förmedling av bostadsrätter, villor, radhus och även Aquavillor nere vid Pampas Marina. Solna och Sundbyberg är två spännande kommuner som växer med ilfart och det byggs flera tusen nya bostäder i kommunerna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Emma Hanna
Emma Hanna mäklare
Emma Hanna

Jag är genuint intresserad av varje affär jag får i uppdrag att förmedla och ger alltid 110% för att du som säljare ska vara nöjd med slutresultatet.

Mäklare Tidor Ablahad
Tidor Ablahad mäklare
Tidor Ablahad

Den främsta anledningen till varför man ska anlita mig är att man får det bästa av två världar. Jag är hungrig som ett lejon och samtidigt väldigt ödmjuk i mitt sätt att hantera affärer och knyta kontakter med både säljare och köpare.

Mäklare Said Said
Said Said

Said Said är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Boo, Fisksätra, Nacka, Nacka Strand, Orminge, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Sickla, Solsidan, Stockholms skärgård och Älta.

Mäklarringen Sundbyberg & Solna

Tulegatan 12

sundbyberg@maklarringen.se

08-29 88 80

Är du kontorschef på Mäklarringen Sundbyberg & Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.