Mäklarringen Spånga & Kista

Mäklarringen Spånga & Kista

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Vill du köpa eller sälja bostad i Spånga och Kista? Välkommen till Mäklarringen!

Mäklarringen är fastighetsmäklaren i Spånga/Kista som hjälper dig när du ska sälja en bostad eller fastighet. Tack vare vårt stora kontaktnät – och goda lokalkännedom kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Kontakta oss för en fri värdering – sammanställning och säljbeskrivning. Med stort engagemang och hög kompetens hjälper vi dig till en lyckad affär.

Spånga har flera olika områden att erbjuda, från Bromsten och Solhem till Tensta. Alla med sin egen karaktär. Spånga är lugnt och trivsamt med närhet till natur, kultur och aktiviteter.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Andreas Yacoub
Andreas Yacoub mäklare
Andreas Yacoub

Mest rekommenderade mäklare under 2018 i Hässelby/Vällingby

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Martina Hultkrantz
Martina Hultkrantz mäklare
Martina Hultkrantz

Arbetat som mäklare i Västerort i 13 år, vilket också är min hemmaplan. Jag har möjligheten att plocka russinen ur kakan så att din försäljning får de absolut bästa förutsättningarna. Det är min starka övertygelse att om alla gör det de är bäst på så når vi bästa resultat. Mäklar med ett bra självförtroende och en stor portion ödmjukhet.

Mäklare Nursel Gündüz
Nursel Gündüz mäklare
Nursel Gündüz

Jag har jobbat som mäklare i Västerort sedan 2004. Det är 15 års erfarenhet som mäklare i området vilket ger mig all erfarenhet och kunskap som krävs för att ge dig en lyckad försäljning.

Mäklare Björn Stark
Björn Stark

Björn Stark är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Uppsala och Stockholm.

Mäklare Hans Sylvan
Hans Sylvan

Hans Sylvan är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Almunge, Björklinge, Bålsta, Bälinge, Håbo, Häggeby, Järlåsa, Knutby, Skokloster, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma, Vänge, Barkarby, Barkarbystaden, Bro, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll, Kungsängen, Upplands-Bro, Viksjö, Stockholm och Gotland.

Mäklare Kaveh Gohary
Kaveh Gohary

Kaveh Gohary är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knivsta, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma, Vänge och Stockholm.

Mäklarringen Spånga & Kista

Spånga Torgväg 11
16351 Spånga

spanga@maklarringen.se

08-761 76 00

Är du kontorschef på Mäklarringen Spånga & Kista?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.