Mäklarringen Kristianstad & Östra Göinge

Mäklarringen Kristianstad & Östra Göinge

Mäklarringen Kristianstad & Östra Göinge

Vill du köpa eller sälja bostad?

Vi har mäklare med lång erfarenhet, bred fackkunskap och mycket god lokalkännedom. Vi arbetar i Kristianstad och Åhus med omnejd samt i Östra Göinge.Vill du sälja bostad börjar vi med en fri värdering där vi presenterar vår nya marknadsföringspartner och ger rådgivning kring alla moment i försäljningsprocessen. Vill du köpa en bostad hjälper vi gärna dig med bankkontakter. Tack vare vårt utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör dagis, skolor och kommunikationer.

Mäklarringen Kristianstad är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen. Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kundkontakter, kompetens och etik. Alla har gedigen mäklarutbildning och vi är självklart registrerade och ansvarsförsäkrade.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Eva Kraft
Eva Kraft mäklare
Eva Kraft

Med stor erfarenhet och gedigen kunskap om bostadsmarknaden är min ambition att alltid lägga stor vikt vid just din bostadsaffär! Med tillgänglighet och lyhördhet hittar jag köpare till din bostad och lägger mig vinn om att du skall få högsta möjliga slutpris och en köpare som är nöjd!

Mäklarringen Kristianstad & Östra Göinge

Västra Storgatan 21
29132 Kristianstad

kristianstad@maklarringen.se

0709-126120

Är du kontorschef på Mäklarringen Kristianstad & Östra Göinge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.