Mäklarringen Danderyd

Mäklarringen Danderyd

Mäklarringen Danderyd

Mäklarringen i Danderyd är ett personligt kontor med stort kundfokus, idag är vi fem registrerade fastighetsmäklare och två assistenter varav en som utbildar sig till mäklare. Vi utgår från ett centralt beläget och nyrenoverat kontor i hjärtat av Täby Centrum, där vi tillsammans med våra kontor i Täby och Vaxholm är verksamma över hela Norrort.

Mäklarringen Danderyds värdeord i varje affär är Hjärta & Resultat. Med det menar vi enkelt att vi med stort hjärta för varje affär ser till att göra försäljningen till en personlig och smakfull resa, som i nästa steg leder till mycket goda resultat. Antagligen är det också därför vi får så fina rekommendationer av både köpare och säljare och kan stoltsera med flertalet rekordpris.

Vi kan dessutom blygsamt skryta om att vi har sålt Djursholms dyraste bostadsrätt per kvadratmeter någonsin!

Våra kunder vittnar om engagemang, effektivitet, lyhördhet och kompetens. Vi förmedlar bostadsrätter och fastigheter men även tomter och kommersiella fastigheter. Utöver detta gör vi också skriftliga värderingar för exempelvis omläggning av bostadslån.

Vi har ett gediget spekulantregister med köpare som söker bostad i Danderyds kommun som vi matchar mot varje bostad.

Vill du också göra ditt livs bästa bostadsaffär och tycker du också att hjärta och resultat går hand i hand? Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Georg Kanegärd
Georg Kanegärd mäklare

Georg Kanegärd

Jag är uppvuxen i Täby, bosatt på Resarö i Vaxholm och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Min lokalkännedom är mycket stor och mitt kontaktnät utbrett. I dag äger jag Mäklarringen Vaxholm, Täby & Österåker där jag är verksam. Jag är även delägare i Mäklarringen Kungsholmen, Haninge och Danderyd. Kunder beskriver mig som inlyssnande, väl förberedd och målinriktad. Jag...

Mäklare Louise Häggberg
Louise Häggberg mäklare

Louise Häggberg

Med flera års erfarenhet samt sitt stora intresse av bostadsbranschen anses hon vara en mycket kompetent mäklare som gör det lilla extra för att ge er det absolut högsta möjliga slutpriset.

Mäklare Marcus Hermanson
Marcus Hermanson mäklare

Marcus Hermanson

Mig ska ni anlita om ni vill ha det absolut högsta slutpriset och vara 100% nöjda med er försäljning. Jag lämnar ingenting åt slumpen och kommer driva på tills det att vi har nått det absolut högsta slutpriset. Jag försöker alltid att göra mitt yttersta och det har visat sig att funka. Under 2018 är jag topp 3 mest rekommenderade mäklaren i Täby, samt topp 5 mest anlitade mäklaren i Täby....

Mäklare Peter Norlén
Peter Norlén mäklare

Peter Norlén

Med ett genuint intresse för bostadsmarknaden och dess affärer ser Peter till att vara påläst gällande marknadsrörelser och slutpriser i områdena han verkar i, och har konsekvent presterat priser på rekordnivåer.

Mäklarringen Danderyd

Biblioteksgången 2
18370 Täby

danderyd@maklarringen.se

08-587 609 15

Är du kontorschef på Mäklarringen Danderyd?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.