Mäklarringen Danderyd

Mäklarringen Danderyd

Mäklarringen Danderyd

Mäklarringen i Danderyd är ett personligt kontor med stort kundfokus, idag är vi fem registrerade fastighetsmäklare och två assistenter varav en som utbildar sig till mäklare. Vi utgår från ett centralt beläget och nyrenoverat kontor i hjärtat av Täby Centrum, där vi tillsammans med våra kontor i Täby och Vaxholm är verksamma över hela Norrort.

Mäklarringen Danderyds värdeord i varje affär är Hjärta & Resultat. Med det menar vi enkelt att vi med stort hjärta för varje affär ser till att göra försäljningen till en personlig och smakfull resa, som i nästa steg leder till mycket goda resultat. Antagligen är det också därför vi får så fina rekommendationer av både köpare och säljare och kan stoltsera med flertalet rekordpris.

Vi kan dessutom blygsamt skryta om att vi har sålt Djursholms dyraste bostadsrätt per kvadratmeter någonsin!

Våra kunder vittnar om engagemang, effektivitet, lyhördhet och kompetens. Vi förmedlar bostadsrätter och fastigheter men även tomter och kommersiella fastigheter. Utöver detta gör vi också skriftliga värderingar för exempelvis omläggning av bostadslån.

Vi har ett gediget spekulantregister med köpare som söker bostad i Danderyds kommun som vi matchar mot varje bostad.

Vill du också göra ditt livs bästa bostadsaffär och tycker du också att hjärta och resultat går hand i hand? Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Våra mäklare

Mäklare Annica Appelö
Annica Appelö mäklare
Annica Appelö

Vårt hem är bland det mest personliga vi har. När jag förmedlar ett hem utgår jag därför alltid från vad som är viktigast för just dig. Varje affär är unik och kräver ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser skapar jag dom bästa förutsättningarna för att du ska känna dig trygg och förväntansfull. Jag förmedlar inte bara bostäder i Norrort utan även i innerstan.

Mäklare Georg Kanegärd
Georg Kanegärd mäklare
Georg Kanegärd

Jag är uppvuxen i Täby, bosatt på Resarö i Vaxholm och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Min lokalkännedom är mycket stor och mitt kontaktnät utbrett. I dag äger jag Mäklarringen Vaxholm, Täby & Österåker där jag är verksam. Jag är även delägare i Mäklarringen Kungsholmen, Haninge och Danderyd. Kunder beskriver mig som inlyssnande, väl förberedd och målinriktad. Jag...

Mäklarringen Danderyd

Biblioteksgången 2
18370 Täby

danderyd@maklarringen.se

08-587 609 15

Är du kontorschef på Mäklarringen Danderyd?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.