Mäklarringen Östermalm & Gärdet

Mäklarringen Östermalm & Gärdet

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Är trygghet, engagemang och kompetens tillsammans med en järnvilja att alltid nå absolut bästa möjliga resultat betydelsefullt för dig? Då ska du välja Mäklarringen Östermalm.

Om du funderar på att sälja en bostad bör du välja någon som kan just ditt område och har bra kontakter bland potentiella köpare i området. Vi är din självklara fastighetsmäklare på Östermalm – om du värderar god lokalkännedom, stor erfarenhet och gediget engagemang i din bostadsaffär.

Våra mäklare kan Östermalm
Anlitar du oss när du ska sälja lägenheten får du mer än bara en vanlig mäklare – du får hjälp av våra engagerade experter som verkligen brinner för denna stadsdel. Vi uppskattar variationen i området, från shoppingen i Fältöversten vid Karlaplan till den lummiga grönskan i Humlegården samt nattlivet på Stureplan.

Oavsett om du ska sälja en hel fastighet till ett företag eller om du ska sälja bostadsrätt till en familj kan vi hjälpa dig.

Vårt kontor
Vi är ett litet och familjärt kontor som lägger ned både hjärta och engagemang i varje bostadsaffär. Vår strävan är att nå goda resultat och nöjda återkommande kunder. Vi tillhör en av de största mäklarkedjorna i Sverige med 27 kontor bara i Stockholmsområdet, där samarbete mellan kontoren ligger högt i fokus.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för just dig är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi finns på Valhallavägen 159 och du når oss på telefonnummer 08-36 96 90.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Peter Johansson
Peter Johansson mäklare
Peter Johansson

Med min långa erfarenhet inom denna bransch med över 20 år på nacken vet jag hur jag ska hitta DEN rätta köparen för just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris. Min strävan är nöjda återkommande kunder!

Mäklare Ewa Sommarborg
Ewa Sommarborg mäklare
Ewa Sommarborg

Ewa Sommarborg är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter, villor i Djurgården, Ekhagen, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norra Djurgårdsstaden och Östermalm.

Mäklare Clarence Örhammar
Clarence Örhammar

Clarence Örhammar är mäklare på Mäklarringen och förmedlar bostadsrätter i Stockholm.

Mäklarringen Östermalm & Gärdet

Valhallavägen 159
11553 Stockholm

ostermalm@maklarringen.se

08-36 96 90

Är du kontorschef på Mäklarringen Östermalm & Gärdet?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.