Mäklarringen Österåker

Mäklarringen Österåker

Mäklarringen Österåker

Välkommen till oss på Mäklarringen i Österåker.

Många och goda rekommendationer är en kvalitetsstämpel på vårt jobb, eftersom man aldrig är bättre än sin senaste affär. Vi lever på våra rekommendationer från nöjda köpare och säljare av både hus och lägenheter.

Alla medarbetare på kontoret bor i Österåkers kommun vilket ger dem bra koll på skolor, kommunikationer och föreningsliv. Mäklarringen sätter kvalitet framför kvantitet.

Mäklarna som gör allt lite bättre
Vi har inte som mål att bli störst på marknaden utan satsar istället på att göra allt lite bättre. Något som har visat sig ge resultat, då fler och fler söker sig till oss när det är dags att sälja.

Det är mäklarna som gör företaget och vår passion är att skräddarsy allting och utvecklas hela tiden. Vi är inte styrda av någon bank eller försäkringsbolag så vi kan snabbt anpassa oss till marknaden och ta till oss ny teknik på kort tid.

Vi är proffs på både hus och lägenheter och jobbar aktivt i hela kommunen.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anneli Svensson
Anneli Svensson mäklare
Anneli Svensson

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd. Jag strävar alltid att hitta rätt köpare till just din bostad.

Mäklare Catharina Ek
Catharina Ek mäklare
Catharina Ek

Mitt mål att överträffa mina kunder, både köpare och säljare och alltid leverera toppresultat. Det är jätteviktigt för mig och driver mig framåt som mäklare.

Mäklare Emil Gerdin
Emil Gerdin mäklare
Emil Gerdin

Åkersberga är mitt revir och min hemmaplan. Jag är född och uppvuxen i kommunen, känner till varje stig och genväg och har även varit bosatt i de flesta områdena. Jag drivs av att hitta den absolut...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Georg Kanegärd
Georg Kanegärd mäklare
Georg Kanegärd

Jag är uppvuxen i Täby, bosatt på Resarö i Vaxholm och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Min lokalkännedom är mycket stor och mitt kontaktnät utbrett. I dag äger jag Mäklarringen Vaxholm, Täby & Österåker där jag är verksam. Jag är även delägare i Mäklarringen Kungsholmen, Haninge och Danderyd. Kunder beskriver mig som inlyssnande, väl förberedd och målinriktad. Jag...

Mäklare Peter Ek
Peter Ek mäklare
Peter Ek

Vill du ha en trygg affär och bra betalt så är jag rätt mäklare för din bostad

Mäklarringen Österåker

Storängstorget 21
18430 Åkersberga

osteraker@maklarringen.se

08-587 609 00

Är du kontorschef på Mäklarringen Österåker?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.