Mäklarhuset Vaxholm

Mäklarhuset Vaxholm

Mäklarhuset Vaxholm

Mäklarhuset i Vaxholm är ett glatt, tävlingsinriktat och professionellt gäng med lokal anknytning. Vi brinner för affärer och nöjda kunder. Vi tror på det personliga engagemanget i kombination med marknadens smartaste marknadsföring Bostadsaffären görs till stor del på nätet idag. Därför så har Mäklarhuset valt att utveckla marknadens smartaste verktyg som optimerar upplevelsen både för säljare och köpare. HD-kvalité på bilderna, digitala beskrivningar, virtuella visningar, kartsök, drönarvyer och smart annonsering som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt köpare. Med våra verktyg vet vi idag med stor säkerhet vem köparen av din bostad är samt hur vi ska göra för att nå fram till köparen.

Våra mäklare

Mäklare Robin Ivarsson
Robin Ivarsson mäklare
Robin Ivarsson

Jag är Kontorschef/Fastighetmäklare/Partner på Mäklarhuset i Vaxholm och Österåker. Uppvuxen i Storebro, ett litet brukssamhälle i Småland. I bakfickan har jag en fastighetsekonomutbildning, internationella studier, båtmäklarkarriär och trevliga bostäder till salu! Allt för att lotsa er rätt i livets viktigaste affär.

Mäklare Angelica Brehmer
Angelica Brehmer

Angelica Brehmer är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Michelle Thöming
Michelle Thöming

Michelle Thöming är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar fritidshus, villor i Stockholms skärgård, Tynningö och Vaxholm.

Mäklarhuset Vaxholm

Hamngatan 26
18521 Vaxholm

vaxholm@maklarhuset.se

08-541 31 050

Är du kontorschef på Mäklarhuset Vaxholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.