Mäklarhuset Västervik

Mäklarhuset Västervik

Mäklarhuset Västervik

Välkommen till oss på Mäklarhuset i Västervik! Ska du köpa eller sälja en bostad? Vi på Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Västervik ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Västervik drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Våra mäklare vågar tänka utanför boxen.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jennifer Hartzell
Jennifer Hartzell mäklare
Jennifer Hartzell

För mig som mäklare är det viktigast att få nöjda kunder, därför tar jag mig tid för att lyssna. Vad är viktigast för dig? Oavsett om det är högsta möjliga slutpris, snabb process, eller något annat så gör jag mitt yttersta för att uppnå detta. Jag är positiv och har lätt för att se saker och ting ur en positiv synvinkel, vilket är bra som mäklare då man ska framhäva det positiva. Jag har...

Mäklare Micaela Rubinstein Liljenström
Micaela Rubinstein Liljenström

Micaela Rubinstein Liljenström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ankarsrum, Blackstad, Blankaholm, Edsbruk, Gamleby, Gunnebo, Hjorted, Loftahammar, Odensvi, Storsjö Kapell, Totebo, Västervik och Överum.

Mäklarhuset Västervik

Västra Kyrkogatan 34
33228 Västervik

vastervik@maklarhuset.se

0490-76 22 70

Är du kontorschef på Mäklarhuset Västervik?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.