Mäklarhuset Vänersborg

Mäklarhuset Vänersborg

Mäklarhuset Vänersborg

VÅRA MÄKLARE KAN VÄNERSBORG
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Vänersborg idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Bo-Göran Kling
Bo-Göran Kling mäklare
Bo-Göran Kling

Jag är noggrann, saklig, fokuserad, tävlingsinriktad och brinner för mitt jobb. Mitt mål är att den som anlitar mig skall känna att de får professionell hjälp genom hela försäljningsprocessen, en mäklartjänst i topp samt riktigt bra betalt! Jag har en bred erfarenhet av att förmedla olika typer av fastigheter och har jobbat som mäklare sedan 2002. Min idrottsbakgrund som orienterare och...

Mäklare Robert Hultström
Robert Hultström mäklare
Robert Hultström

På mäklarhuset i Vänersborg har vi en riktigt brett sortiment med marknadsföring, såväl för den med liten som stor budget. Det skall kännas tryggt att byta bostad. Jag eftersträvar därför en hög servicenivå och ett nära samarbete med dig som säljare under hela affären. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljning efter just dina önskemål och idéer, allt för att göra säljprocessen så bra som...

Mäklarhuset Vänersborg

Hamngatan 9
33196 Vänersborg

vanersborg@maklarhuset.se

0521-680 85

Är du kontorschef på Mäklarhuset Vänersborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.