Mäklarhuset Uppsala

Mäklarhuset Uppsala

Mäklarhuset Uppsala

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhusets fastighetsmäklare förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar någon av våra mäklare ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN UPPSALA OCH KNIVSTA
Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Uppsala drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom i Uppsala och Knivsta. Detta gör att vi har full koll på Uppsalas och Knivstas skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Uppsala och Knivsta idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Uppsala och Knivsta!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Adam Lindh
Adam Lindh mäklare
Adam Lindh

Med ett starkt driv och ett stort engagemang för varje bostadsförsäljning är mitt mål att överträffa både säljare och köpares förväntningar. En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Att som mäklare leda mina kunder genom denna process är för mig ett mycket ärofyllt uppdrag! Därför vill jag att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen!...

Mäklare Anders Wolf
Anders Wolf mäklare
Anders Wolf

Det korta och enkla svaret är att jag kan erbjuda bättre sannolikhet för ett högre slutpris genom Mäklarhusets ledande position inom digital marknadsföring och att jag kan erbjuda större trygghet genom min långa erfarenhet och tekniska kompetens.

Mäklare Ann Sjöberg
Ann Sjöberg mäklare
Ann Sjöberg

I över 30 år har jag arbetat som mäklare och jag brinner fortfarande för att leverera över kundernas förväntningar. Jag verkligen älskar mitt jobb! De senaste 18 åren har jag haft förmånen att arbeta på Mäklarhuset i Uppsala där jag stormtrivs och älskar att hjälpa och coacha kunder i deras kanske viktigaste affär i livet. Att göra affärer och att ha nöjda kunder, det är så kul. Alla affärer,...

Mäklare Annasara Sundqvist Wolf
Annasara Sundqvist Wolf mäklare
Annasara Sundqvist Wolf

Under mina år som fastighetsmäklare har jag förmedlat över tusen bostäder och mött många människor i deras sökande efter sitt drömboende. För mig är det en stor ära när kunderna ger mig förtroendet att vara rådgivare och coach i sin bostadsaffär. Mitt mål är att leverera över kundens förväntan.

Mäklare Gabriella Fridh
Gabriella Fridh mäklare
Gabriella Fridh

Mitt mål är att göra er så nöjda att jag blir fortsatt rekommenderad till andra som står i begrepp att sälja. Jag tror att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är en kunnig mäklare med engagemang, erfarenhet och flexibilitet, vilket även är mitt motto.

Mäklare Joel Sundin Cruickshank
Joel Sundin Cruickshank mäklare
Joel Sundin Cruickshank

Min fastighetsmäklartjänst Min målsättning är att alltid ha nöjdast kunder genom att hålla en hög kundservice och arbetar alltid för att nå önskvärt resultat. För att lyckas med detta krävs det att man är mycket detaljfokuserad genom hela affären. Med en målmedvetenhet och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden tar jag mig an alla uppdrag med en personlig relation byggd på ömsesidigt förtroende.

Mäklare Katarina Wiksell
Katarina Wiksell mäklare
Katarina Wiksell

Jag vill alltid leverera kvalitet i alla led för att du som säljare ska känna att vi tillsammans har gjort allt vi kan för att nå det slutpris som vi har fått. Kunderna beskriver mig som tydlig, förtroendeingivande, engagerad och proffsig.

Mäklare Lina Edin
Lina Edin mäklare
Lina Edin

Jag tar ingenting för givet och ger allt i varje försäljning som jag får äran att förmedla. Alla bostadsaffärer är unika och olik den andra vilket kräver en mäklare som är lyhörd och anpassningsbar. Därför är det viktigt för mig att vara insatt i Er situation för att ni ska få den bästa upplevelsen av er bostadsförsäljning. Jag brinner för mitt yrke och de olika utmaningar som jag dagligen...

Mäklare Malin Banger
Malin Banger mäklare
Malin Banger

Jag som mäklare vill arbeta långsiktigt och skapa varaktiga relationer. Med stark drivkraft är mitt mål att överträffa dina förväntningar och göra dig så nöjd att du rekommenderar mig till dina nära och kära. Jag gör allt för att varje försäljning ska uppnå det bästa möjliga resultatet. När vi sedan blickar tillbaka på försäljningen ska vi känna att vi inte skulle kunnat göra något annorlunda,...

Mäklare Parvane Ottilia Seifi Sjöberg
Parvane Ottilia Seifi Sjöberg mäklare
Parvane Ottilia Seifi Sjöberg

Min ambition är att Du som säljare ska känna Dig trygg genom hela försäljningsprocessen och bli 100 % nöjd - jag arbetar målmedvetet och hårt för att Du som säljare ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Sandra Johansson
Sandra Johansson mäklare
Sandra Johansson

Med ett förflutet som elitishockeyspelare är jag van vid högt ställda krav och jag drivs av en vilja att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Detta i kombination med ett genuint intresse för mina kunders unika livssituationer och ett ödmjukt bemötande skapar goda förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete.

Mäklare Torbjörn Frylén
Torbjörn Frylén mäklare
Torbjörn Frylén

Nya och gamla kunder anlitar mig för att jag är tävlingsinriktad och sätter upp tydliga mål för att kunna leverera resultat när det gäller. Min erfarenhet av att förmedla bostäder och försäljning i olika marknader har givit mig den kunskap och trygghet som gör att både säljare och köpare känner sig nöjda när affären är avslutad. Säljaren får högsta marknadspris och köparen får ett boende som...

Mäklarhuset Uppsala

Strandbodgatan 10
75149 Uppsala

uppsala@maklarhuset.se

018-12 30 70

Är du kontorschef på Mäklarhuset Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.