Mäklarhuset Trollhättan

Mäklarhuset Trollhättan

Mäklarhuset Trollhättan

Välkommen till oss på Mäklarhuset i Trollhättan! Vi hoppas att du ska trivas/trivs med oss och vi vill att du ska veta att du alltid är välkommen att kontakta oss när det gäller bostadsfrågor stora som små. Välkommen att slå oss en signal eller titta in till oss på Storgatan 30 även om du inte planerar att byta bostad för stunden.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anton Rydqvist
Anton Rydqvist mäklare
Anton Rydqvist

Jag är engagerad, driven, tillgänglig och har en positiv inställning. Sälja och köpa bostad är ett stort steg i livet och mina främsta mål är att man som köpare och säljare kan känna sig trygga under processen och blir nöjda med resultatet.

Mäklare Emilia Kello
Emilia Kello mäklare
Emilia Kello

Hej! Jag heter Emilia och är född och uppväxt i vår fina stad Trollhättan. Jag är en glad och ambitiös person som gillar ordning och reda. Som fastighetsmäklare lägger jag stor vikt vid struktur, trygghet samt att er bostad säljs till det bästa möjliga priset! Min fastighetsmäklarutbildning har jag läst på Högskolan väst i Trollhättan. Varmt välkomna att kontakta mig!

Mäklare Daniel Nilsson
Daniel Nilsson mäklare
Daniel Nilsson

Daniel Nilsson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Frida Martinsson
Frida Martinsson mäklare
Frida Martinsson

Frida Martinsson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Västra Götaland.

Mäklare Mats Thorin
Mats Thorin

Välkommen till Mäklarhuset i Trollhättan! Hos oss jobbar förutom jag själv, fastighetsmäklarna Anton Rydqvist, Emilia Kello, Fredrik Larsson och Frida Martinsson. Hos oss jobbar också Daniel Nilsson som är i full färd med att utbilda sig till fastighetsmäklare! Till vår hjälp har vi våra eminenta mäklarassistenter Linda Hansson och Åsa Vennberg. Vi är ett tight team som tillsammans gör vårt bästa...

Mäklare Fredrik Larsson
Fredrik Larsson

Fredrik Larsson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lilla Edet, Lödöse, Nygård, Prässebo, Sjuntorp, Trollhättan, Upphärad och Västerlanda.

Mäklarhuset Trollhättan

Storgatan 30
30228 Trollhättan

trollhattan@maklarhuset.se

0520-82050

Är du kontorschef på Mäklarhuset Trollhättan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.