Mäklarhuset Täby

Mäklarhuset Täby

Mäklarhuset Täby

Ett av Täbys mest anrika mäkleri. Vi har funnits och varit verksamma i Täby i 41 år och har förmedlat över 10. 000 bostäder. Vi ligger i topp när det gäller att ha branschens nöjdaste kunder, något som vi ständigt strävar efter att uppnå år efter år. Vår långa erfarenhet, lokala förankring och att alltid överträffa våra kunders förväntan. Gör oss oftast till det självklara valet när en Täbybo ska sälja sin bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Lisa Almgren
Lisa Almgren mäklare

Lisa Almgren

Jag heter Lisa och har haft privilegiet att skaffat mig bred erfarenhet av bostadsbranschen och har nu över 13 års erfarenhet. Som kontorschef för det här kontoret är jag stolt att säga att vi på ett smart sätt gör vårt allra yttersta i varje bostadsaffär och utnyttjar vår fulla kompetens och kapacitet samtidigt som vi behåller våra nöjda kunder.

Mäklare Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm, Solna, Österåker, Sundbyberg, Sollentuna och Norrtälje.

Mäklare Danielle Wallster

Danielle Wallster

Danielle Wallster är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Erikslund och Hagby.

Mäklare Guy Wallster

Guy Wallster

Guy Wallster är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Frösunda och Ör.

Mäklare Johan Hallquist

Johan Hallquist

Johan Hallquist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor.

Mäklare Petter Jansson

Petter Jansson

Petter Jansson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

Mäklare Tore Svennberg

Tore Svennberg

Tore Svennberg är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brottby, Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Stockholm, Stocksund, Täby och Vallentuna.

Mäklarhuset Täby

Stockholmsvägen 134
22196 Täby

taby@maklarhuset.se

08-6380800

Är du kontorschef på Mäklarhuset Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.