Mäklarhuset Sundsvall

Mäklarhuset Sundsvall

Mäklarhuset Sundsvall

Mäklarhuset har funnits centralt i Sundsvall sedan 1999. Företaget har vuxit från 3 fastighetsmäklare till i dag 10 fastighetsmäklare och 2 fastighetsmäklarassistenter. Vi är en väl sammansvetsad personalgrupp som jobbat tillsammans i många år. Denna samlade erfarenhet kommer våra kunder till godo. Mäklarhuset i Sundsvall och Timrå kommun förmedlar fastigheter och bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för var och en av våra kunder, i vår mäklartjänst ingår proffsfotograf. Enligt Ski (Svenskt kvalitets index) har Mäklarhuset haft nöjdaste kunder 8 år i rad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexandra Aynsley
Alexandra Aynsley mäklare
Alexandra Aynsley

Inget är omöjligt. Jag är målinriktad, har jag bestämt mig för något så kämpar jag hårt för det. Jag jobbar mycket med kundnöjdhet och vill att du som säljare ska vara 100% nöjd. En rekommendation från en nöjd säljare är det finaste man kan få och det som gör att jag brinner för yrket. Jag är noga med att ta vara på alla som visar intresse för bostaden då de kan vara potentiell köpare/ budgivare.

Mäklare Henrik Teiler
Henrik Teiler mäklare
Henrik Teiler

Om du vill ha en engagerad och kunnig mäklare som är lyhörd, erfaren och noggrann under hela försäljningsprocessen då ska du kontakta mig. Jag är noga med allt i processen; allt från fotografier, korrekt planritning och att tipsa om rätt förutsättningar inför fotografering - saker som gör att ni kommer att få bättre betalt i slutändan.

Mäklare Linn Haglund
Linn Haglund mäklare
Linn Haglund

I mitt arbete drivs jag av att överträffa mina kunders förväntningar. Jag är en tävlingsinriktad person som värdesätter trygghet, tillgänglighet och kunskap. Min målsättning är alltid att på ett professionellt sätt vägleda såväl säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen. Kontakta mig för en värdering, ett förutsättningslöst möte eller om du bara vill ha tips eller råd om...

Mäklare Pierre Thorsell
Pierre Thorsell mäklare
Pierre Thorsell

Jag började som Fastighetsmäklare i Sundsvall/Timrå-området 2008 och arbetade med allt från bostadsrätter till hästgårdar. Hösten 2016 lämnade jag dock branschen för att prova på nya utmaningar. Under våren 2018 blev suget efter branschen för stort och sedan september 2018 är jag tillbaka med nya erfarenheter, mer inspirerad än någonsin.

Mäklare Sofie Svelander
Sofie Svelander mäklare
Sofie Svelander

Att välja mäklare är ett förtroendeval och mitt främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg i hela processen. Med tydligt kommunikation, effektivitet, noggrannhet och ett stort engagemang når jag bästa tänkbara resultat för dig som kund.

Mäklare Christina Forssell
Christina Forssell

Christina Forssell är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alnö, Ankarsvik, Holm, Indal, Kovland, Kvissleby, Liden, Matfors, Njurunda, Stöde, Sundsbruk och Sundsvall.

Mäklare Fredrik Pargéus
Fredrik Pargéus

Fredrik Pargéus är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Alnö, Ankarsvik, Holm, Indal, Kovland, Kvissleby, Liden, Matfors, Njurunda, Stöde, Sundsbruk och Sundsvall.

Mäklare Katarina Bufvers
Katarina Bufvers

Katarina Bufvers är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alnö, Ankarsvik, Holm, Indal, Kovland, Kvissleby, Liden, Matfors, Njurunda, Stöde, Sundsbruk, Sundsvall, Bruksvallarna, Funäsdalen, Hede, Härjedalen, Lillhärdal, Ljusnedal, Lofsdalen, Sveg, Tänndalen, Tännäs, Vemdalen, Vemhån och Ytterhogdal.

Mäklare Mats Eklund
Mats Eklund

Mats Eklund är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Alnö, Ankarsvik, Holm, Indal, Kovland, Kvissleby, Liden, Matfors, Njurunda, Stöde, Sundsbruk, Sundsvall, Bruksvallarna, Funäsdalen, Hede, Härjedalen, Lillhärdal, Ljusnedal, Lofsdalen, Sveg, Tänndalen, Tännäs, Vemdalen, Vemhån och Ytterhogdal.

Mäklare Natalie Lundgren
Natalie Lundgren

Natalie Lundgren är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alnö, Ankarsvik, Holm, Indal, Kovland, Kvissleby, Liden, Matfors, Njurunda, Stöde, Sundsbruk och Sundsvall.

Mäklare Olle Almqvist
Olle Almqvist

Olle Almqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Alnö, Ankarsvik, Holm, Indal, Kovland, Kvissleby, Liden, Matfors, Njurunda, Stöde, Sundsbruk och Sundsvall.

Mäklare Peter Erngrund
Peter Erngrund

Peter Erngrund är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alnö, Ankarsvik, Holm, Indal, Kovland, Kvissleby, Liden, Matfors, Njurunda, Stöde, Sundsbruk och Sundsvall.

Mäklarhuset Sundsvall

Esplanaden 9
85231 Sundsvall

sundsvall@maklarhuset.se

060-15 15 40

Är du kontorschef på Mäklarhuset Sundsvall?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.