Mäklarhuset Sollentuna

Mäklarhuset Sollentuna

Mäklarhuset Sollentuna

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Sollentuna
Skall du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN SOLLENTUNA
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det skall vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om vårt område. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i kommunen. Mäklarhuset står för ett stort engagemang med kunden och en personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Sollentuna idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder såsom villor, bostadsrätter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri värdering av din bostad och fri rådgivning kring ditt bostadsbyte. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Malin Magnusson
Malin Magnusson mäklare

Malin Magnusson

Eftersom jag älskar mitt arbete och att hjälpa människor är det fantastiskt roligt att få vara delaktig när någon ska byta bostad. Varje affär är unik och ska hanteras därefter. Alla är lika viktiga...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Per Klint
Per Klint mäklare

Per Klint

Med över 10 års erfarenhet med att ha jobbat som fastighetsmäklare i Sollentuna har jag stor stor kunskap om området och marknaden samt ett stort kontaktnät med aktuella köpare och säljare. Jag drivs av att överträffa kundens förväntan i en av livets viktigaste affärer.

Mäklare Petra Stenberg
Petra Stenberg mäklare

Petra Stenberg

Eftersom jag har extrem vinnarskalle strävar jag alltid efter att nå så högt resultat som möjligt med det som jag ger mig i. Jag är noggrann, ambitiös och pålitlig och besitter ett lugn som jag vet att människor jag har att göra med känner sig trygg med.

Mäklare Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm, Solna, Danderyd, Österåker, Sundbyberg, Sollentuna, Täby, Vallentuna och Norrtälje.

Mäklare Elisabet Stuxberg

Elisabet Stuxberg

Elisabet Stuxberg är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

Mäklare Guy Wallster

Guy Wallster

Guy Wallster är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Erikslund, Frösunda, Hagby och Ör.

Mäklarhuset Sollentuna

Turebergsleden 101
19122 Sollentuna

sollentuna@maklarhuset.se

08-59469040

Är du kontorschef på Mäklarhuset Sollentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.