Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg

Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg

Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg har varit etablerat på orten ända sedan 1948 och firade
70-årsjubileum under 2018!

Vi är sex mäklare och en assistent som tillsammans har en lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området.

Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

När du kontaktar oss ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass.

Vi erbjuder fri värdering och rådgivning av din bostad.

Varmt välkommen till oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Helena Bohman
Helena Bohman mäklare
Helena Bohman

Eftersom jag har bott i Sigtuna kommun i över 40 år kan jag verkligen förklara för spekulanterna vilka fördelar som finns med att bo här. Här finns allt man kan önska sig samtidigt så är det nära till både Uppsala och Stockholm.

Mäklare Lina Gustavsson
Lina Gustavsson mäklare
Lina Gustavsson

Jag tror att kompetens, känsla, beslutsamhet och förståelse ger lyckade affärer. Dessa egenskaper har jag, och i kombination med marknadens bästa tjänst får du verkligen en trygg affär med ett bra resultat.

Mäklare Patrik Gotthold
Patrik Gotthold mäklare
Patrik Gotthold

Jag gillar att sälja. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring sedan 1985 och började på Mäklarhuset 2003. Jag har som strategi att både köpare och säljare skall känna sig nöjda och trygga.

Mäklare Sven-Erik Gustavsson
Sven-Erik Gustavsson mäklare
Sven-Erik Gustavsson

Jag har arbetat med att driva Mäklarhuset i Sigtuna i över 25 år och är den mäklare som kontinuerligt arbetat längst i Sigtuna kommun. Jag är bra på det jag gör – hjälpa till i vad som för många är en av livets största affärer! Vill Du veta mer om Din bostads värde eller hur jag kan hjälpa Dig med en försäljning så tag kontakt med mig. Jag gör det enkelt för Dig!

Mäklare Matilda Gotthold
Matilda Gotthold mäklare
Matilda Gotthold

Matilda Gotthold är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Arlandastad, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Steninge och Steningehöjden.

Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg

Stora Gatan 54, Box 140
19323 Sigtuna

sigtuna@maklarhuset.se

08-592 502 90

Är du kontorschef på Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.