Mäklarhuset Partille

Mäklarhuset Partille

Mäklarhuset Partille

Varje bostadsförsäljning är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Mäklarhuset har mångårig erfarenhet av marknaden och har med åren kommit att bli en av de ledande aktörerna. För oss är varje försäljningsuppdrag unikt och vi lägger stor vikt vid detaljerna. Istället för att fokusera på att bli störst, strävar vi efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst.

Kontakta din lokala mäklare i Partille idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexander Wiksten
Alexander Wiksten mäklare
Alexander Wiksten

Med drivkraft, lokalkännedom, målmedvetenhet men framförallt engagemang i varje enskild bostadsaffär vill jag alltid överträffa mina kunders förväntningar. I en av de största affärerna du som privatperson gör, vill jag vara din högra hand genom hela processen för att både du som säljare men även köpare ska känna sig trygga. Boka in ett möte så ser vi till att skräddarsy den bästa lösningen...

Mäklare Anja Hartvigsen
Anja Hartvigsen mäklare
Anja Hartvigsen

Jag har ett brinnande engagemang och är väldigt målinriktad vilket leder till affärer med många nöjda kunder.

Mäklare Catrin Tengfjord
Catrin Tengfjord mäklare
Catrin Tengfjord

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Partille kommun sedan 1996. Tillsammans med Ulf Hagdahl driver jag Mäklarhuset i Lerum och i Härryda samt Partille även med Anja. Ett spännande arbete i en kedja som hela tiden utvecklas. Min långa erfarenhet, stora engagemang och en rak och ärlig kommunikation borgar för att din bostadsaffär blir så trygg och bra som möjligt.

Mäklare Mats Kulén
Mats Kulén mäklare
Mats Kulén

Gedigen erfarenhet, fastighetsmäklare sedan år 1992, tycker fastigheter är spännande, men träffa kunder och hjälpa dem är riktigt trevligt.

Mäklare Rebecka Bergström
Rebecka Bergström mäklare
Rebecka Bergström

Engagemang, målmedvetenhet och lyhördhet ger bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Jag heter Rebecka Bergström och arbetar som fastighetsmäklare med fokus på bostadsrätter i Partille kommun. I mitt arbete kombinerar jag en hög ambitionsnivå och energi med kompetens, drivkraft och ett stort personligt engagemang. De egenskaperna, tillsammans med en stor kärlek till mitt yrke, har...

Mäklare Susanne Cronestad Forsberg
Susanne Cronestad Forsberg mäklare
Susanne Cronestad Forsberg

Som din fastighetsmäklare i Partille kommun guidar och hjälper jag dig att göra ditt livs bästa affär. En bostadsaffär är många gånger den största privatekonomiska affären vi gör och då är det viktigt att allt blir rätt. Jag jobbar aktivt för att du ska erhålla en högkvalitativ mäklartjänst.

Mäklarhuset Partille

Göteborgsvägen 101
63196 Sävedalen

partille@maklarhuset.se

031-26 08 60

Är du kontorschef på Mäklarhuset Partille?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.