Mäklarhuset Norrort

Mäklarhuset Norrort

Mäklarhuset Norrort

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärer man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Norrort idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Vi finns i Norrtälje, Täby, Danderyd, Österåker, Vaxholm, Vallentuna, Sollentuna samt Solna/Sundbyberg. Varmt välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Michelle Cardonius
Michelle Cardonius mäklare
Michelle Cardonius

Hej, mitt namn är Michelle! Jag är en glad person med mitt hjärta i Roslagens Skärgård. För dig som vill sälja så är jag en person med stor drivkraft och massvis med engagemang. Bestämde mig tidigt för att satsa på mäklaryrket här i Norrtälje via studier på Gävle Högskola. Uppskattar nu att varje dag mötas av någonting nytt och att hjälpa människor i jakten på nästa stora steg. "Det är...

Mäklare Robin Ivarsson
Robin Ivarsson mäklare
Robin Ivarsson

Jag är Kontorschef/Fastighetmäklare/Partner på Mäklarhuset i Vaxholm och Österåker. Uppvuxen i Storebro, ett litet brukssamhälle i Småland. I bakfickan har jag en fastighetsekonomutbildning, internationella studier, båtmäklarkarriär och trevliga bostäder till salu! Allt för att lotsa er rätt i livets viktigaste affär.

Mäklare David Carlsson
David Carlsson

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och givetvis älskar jag mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Mäklare Björn Strömberg Wallerström
Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm.

Mäklare Danielle Wallster
Danielle Wallster

Danielle Wallster är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Brottby, Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Stocksund, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Elisabet Stuxberg
Elisabet Stuxberg

Elisabet Stuxberg är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Sollentuna och Stockholm.

Mäklare Guy Wallster
Guy Wallster

Guy Wallster är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholm.

Mäklare Johan Hallquist
Johan Hallquist

Johan Hallquist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brottby, Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Stocksund, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Michelle Thöming
Michelle Thöming

Michelle Thöming är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar fritidshus, villor i Stockholms skärgård, Tynningö och Vaxholm.

Mäklare Petter Jansson
Petter Jansson

Petter Jansson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Brottby, Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Stocksund, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklare Sebastian Wallster
Sebastian Wallster

Sebastian Wallster är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Tore Svennberg
Tore Svennberg

Tore Svennberg är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brottby, Danderyd, Djursholm, Enebyberg, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Stocksund, Täby, Vallentuna och Viggbyholm.

Mäklarhuset Norrort

Stockholmsvägen 134
22228 Täby

sthlm.norrort@maklarhuset.se

08-638 08 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Norrort?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.