Mäklarhuset Nässjö

Mäklarhuset Nässjö

Mäklarhuset Nässjö

VÅRA MÄKLARE KAN NÄSSJÖ!
MÄKLARHUSET är Sveriges största fristående mäklarkedja med ca 122 kontor och ca 510 medarbetare runt om i landet. Stordriftsfördelar i kombination med lokala entrepenörer med stor lokalkännedom, ger en oslagbar styrka att på bästa sätt marknadsföra Din bostad vid försäljning, samt ge ett tryggt, korrekt och proffsigt bemötande mot Dig som väljer Mäklarhuset för din bostadsaffär. Allt för att skapa förutsättningar till det bästa resultatet !
Vi vet att vår inställning, tillgänglighet samt viljan till hårt arbete ger resultat. Och resultat har Du rätt att förvänta Dig när Du väljer Mäklarhuset för Din bostadsaffär. Hög servicekänsla, engagerad mäklare, noggrannhet samt viljan att alltid sätta kunden i fokus, är hörnstenar hos våra medarbetare. Ingen affär är den andra lik, därför skräddarsyr vi varje uppdrag utifrån just dina förutsättningar. Vi ger aldrig avkall på hög kvalité i tjänsten. Din bostadsaffär förtjänar den allra bästa uppmärksamhet!

Varmt välkommen med Dina frågor eller funderingar kring Ditt boende. Vi ger Dig korrekta, raka och ärliga svar !

"Vi gör en stor affär av alla uppdrag" !

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Berndt Lindberg
Berndt Lindberg mäklare
Berndt Lindberg

Målsättningen är att vara väl förberedd och engagerad inför varje nytt kundmöte. Att visa förtroende och kunnande är också en målsättning i möten med uppdragsgivarna. Stort personligt engagemang, målmedvetenhet och lyhördhet ger bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Hasse Öström
Hasse Öström mäklare
Hasse Öström

Lång och gedigen erfarenhet med över 1000 bostadsförsäljningar under 23 år som mäklare och strävar i varje affär att överträffa säljarnas förväntan!

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Ivana Madura
Ivana Madura mäklare
Ivana Madura

Jag är en positiv och personligt engagerad mäklare med flera års erfarenhet i branschen. Jag har också förmånen att ha världens roligaste jobb! Alla härliga människor jag möter, utmaningen i varje unik affär och viljan att leverera gör att jag stormtrivs. Att vara den mäklaren som gör det där lilla extra är en självklarhet för mig!

Mäklare Rolf Denesfay
Rolf Denesfay mäklare
Rolf Denesfay

Ledorden i min mäklarvardag är proffsig, tydlig och rak kommunikation. Genom åren har jag gjort över 1 800 bostadsaffärer. Detta har gett mig en mycket bred erfarenhet av alla de olika situationer som uppstår vid en bostadsaffär, och kan på ett tryggt och säkert sätt lotsa säljare/köpare genom alla de steg det innebär till en lyckad bostadsaffär.

Mäklarhuset Nässjö

Storgatan 19C
28246 Nässjö

nassjo@maklarhuset.se

0380-800 62

Är du kontorschef på Mäklarhuset Nässjö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.