Mäklarhuset Malmö

Mäklarhuset Malmö

Mäklarhuset Malmö

På Mäklarhuset i Malmö jobbar vi aktivt och målmedvetet med att vara det mäklarföretag som alltid leder utvecklingen vad gäller den digitala marknadsföringen av de bostäder vi säljer.
Vi är stolta över att ha det starkaste Digitala marknadsföringspaketet inklusive VR på alla våra bostäder.

Att vi dessutom är den mäklarkedja som har överlägset flest toppnoteringar i kundnöjdhet när SKI gjort mätningar under de senaste 10 åren, är självklart det som vi är allra mest glada och stolta över! Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om varför du ska anlita Mäklarhuset Malmö för din kanske viktigaste affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Annica Molander
Annica Molander mäklare
Annica Molander

Jag är en seriös mäklare som har arbetat många år i branschen och har god erfarenhet av försäljningar av både bostadsrätter och villor/fastigheter. Jag är driven, handlingskraftig och uppskattar en rak och ärlig dialog.

Mäklare Daniel Marzouk
Daniel Marzouk mäklare
Daniel Marzouk

Jag brinner för mitt jobb och för mötet med människor. Med en stor portion engagemang och målmedvetenhet lyckas jag överträffa mina kunders förväntningar gång på gång.

Mäklare Hanna Mazetti
Hanna Mazetti mäklare
Hanna Mazetti

Jag som mäklare brinner för att hjälpa er genom en av era största affärer i livet. För mig är det otroligt viktigt att möta alla inblandade parter i en affär med absolut bästa tillgänglighet och engagemang för att både säljare och köpare ska känna sig trygga. Ett maximerat slutpris kombinerat med högsta kvalitet och trygghet är målsättningen i varje enskild affär!

Mäklare Jonathan Gyllenberg
Jonathan Gyllenberg mäklare
Jonathan Gyllenberg

I mitt arbete som fastighetsmäklare jobbar jag för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd genom hela försäljningsprocessen. Genom mitt driv, engagemang och tillgänglighet ser jag till så att du får bästa möjliga hjälp i din bostadsaffär.

Mäklare Kåre Brodin
Kåre Brodin mäklare
Kåre Brodin

Efter 15 år som fastighetsmäklare samlar man på sig mycket kunskap och erfarenhet. Stjärnor är väl trevligt men syns bara på natten och i klart väder. Däremot återvändande säljare och köpare är beständiga och gör att man överlever som mäklare en längre tid. Förhoppningsvis gör man något rätt. Kundernas intresse är viktigare för mig än personliga framgångar.

Mäklare Maja Fritzell
Maja Fritzell mäklare
Maja Fritzell

Att köpa och sälja bostad är för många den största affären man gör i livet. Att välja rätt mäklare är därmed avgörande för hur lyckad din bostadsaffär kommer bli. De viktigaste egenskaperna hos en mäklare är enligt mina erfarenheter någon som är tillgänglig och kan svara på alla dina frågor och funderingar, som har lokal kännedom och som brinner för personlig service. Detta är självklara...

Mäklare Maria Cavels
Maria Cavels mäklare
Maria Cavels

Jag lyssnar, tar in och lägger fram en plan som passar just er situation och era önskemål. Ingen är en i mängden utan alla är unika och får en skräddarsydd plan för sitt objekt. Mitt mål är alltid att få ut högsta möjliga slutpris genom att få fram objektets bästa sidor på bästa sätt!

Mäklare Max Nilsson
Max Nilsson mäklare
Max Nilsson

Jag brinner för mitt jobb och för mötet med människor. Med en stor portion engagemang och målmedvetenhet lyckas jag överträffa mina kunders förväntningar gång på gång. 

Mäklare Simon Falke
Simon Falke mäklare
Simon Falke

Fastighetsmäklare sedan 2004 med svåröverträffad branschkännedom! Min drivkraft ligger i att hela tiden överträffa kundernas högt ställda krav och förväntningar, samt att vara en värdefull och närvarande mäklare genom hela affären. Min erfarenhet och handlingskraft, blandat med ett gotländskt lugn, gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när jag hjälper dig med bostadsaffären.

Mäklarhuset Malmö

Regementsgatan 56 A
21614 Malmö

malmo@maklarhuset.se

040-6782530

Är du kontorschef på Mäklarhuset Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.