Mäklarhuset Mölndal

Mäklarhuset Mölndal

Mäklarhuset Mölndal

Ska du sälja din bostad och tycker att det är viktigt att du bli riktigt nöjd? Då tycker kanske du, precis som vi, att marknadsföringen av din bostad och det personliga engagemanget hos mäklaren är avgörande för att få bäst betalt?!

Vill du få hjälp genom hela försäljningsprocessen?
Vi ger dig personlig service, ett nära samarbete och genomför en aktiv försäljning!

Vi är en del av en stor kedja vilket gör att vi har gott om köpare och vi har funnits lokalt i Mölndal sedan 2003 och vi växer varje år.
Så vi är mäklare med god lokalkännedom!

Det faktum att vi jobbar lokalt och har köpare till din bostad, gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till högsta pris!

Detta gör att vi har ett nära samarbete med alla våra kunder vilket är viktigt både för dig som säljer ditt hem, men även för dig som letar ny bostad.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Vill du att vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering och att vi delar med oss av våra erfarenheter till dig samt ger dig tips som underlättar försäljningen och är lönsamma för dig?

Fyll i dina uppgifter ovan, klicka på boka fri värdering, ring oss på 031-67 45 50 eller maila oss på molndal@maklarhuset.se så berättar vi mer!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Beata Wennergren
Beata Wennergren mäklare
Beata Wennergren

Jag är en glad och positiv mäklare med full fart framåt! Då jag älskar bostäder i alla dess former tar jag mig an varje affär med stort engagemang. Det viktigaste för mig är att du blir helt nöjd. Ring mig gärna om du vill ha hjälp med att värdera eller sälja ditt boende!

Mäklare Catrin Marzelius
Catrin Marzelius mäklare
Catrin Marzelius

Att sälja sitt hem är ett av livets största beslut - både känslomässigt och ekonomiskt. Jag är positiv och en personligt engagerad fastighetsmäklare som alltid strävar efter att ge dig det där lilla extra och få bäst betalt.

Mäklare Hanna Gole
Hanna Gole mäklare
Hanna Gole

Det viktigaste för mig är nöjda kunder och mitt främsta fokus är kunden och att uppnå bästa möjliga resultat. Med stort engagemang, positivitet och lyhördhet finns jag där från början till slut.

Mäklare Lotta Anteros
Lotta Anteros mäklare
Lotta Anteros

Mitt hjärta klappar för att få hjälpa dig att göra en riktigt god affär där du får bra betalt för din bostad! Att få dig att känna dig så nöjd när din bostad är såld att du varmt rekommenderar mig till andra så som så många andra gjort sedan jag blev mäklare 2001.

Mäklare Malin Millberg
Malin Millberg mäklare
Malin Millberg

Nöjda kunder är alltid i fokus och drivkraften i mitt jobb. Med ett stort personligt engagemang och det lilla extra vill jag skapa trygghet genom hela din bostadsaffär!

Mäklare Sara Lukenda
Sara Lukenda mäklare
Sara Lukenda

Vill du anlita en mäklare med höga ambitioner, passion för yrket och mycket engagemang så har du kommit rätt! Jag är inte nöjd förrän jag har överträffat dina förväntningar.

Mäklare Åsa Söderback
Åsa Söderback mäklare
Åsa Söderback

Jag ser möjligheter i alla situationer. Jag är positiv, framåt, envis och lyhörd både när det gäller köpare och säljares tankar och åsikter. Livet är fullt av möjligheter!

Mäklarhuset Mölndal

Brogatan 2A
30246 Mölndal

molndal@maklarhuset.se

031-67 45 50

Är du kontorschef på Mäklarhuset Mölndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.