Mäklarhuset Lund

Mäklarhuset Lund

Mäklarhuset Lund

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Mäklarhuset Lund
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Ellinor Bondesson
Ellinor Bondesson mäklare
Ellinor Bondesson

Jag är en glad och driven skåning som tidigare arbetat i Södertälje och runt omkring i Skåne där jag förmedlat bostadsrätter, villor och fritidshus.

Mäklare Daniél Holmqvist
Daniél Holmqvist mäklare
Daniél Holmqvist

Jag och har varit verksam inom fastighetsmäkleri sedan 2002 och sedan dess jobbat för välmående bostadsaffärer med både köpare och säljare i fokus. Anlitar man mig skall man veta att man får en personlig, kunnig och nytänkande fastighetsmäklare med fötterna på jorden!

Mäklare Carl-Anton Söderqvist
Carl-Anton Söderqvist mäklare
Carl-Anton Söderqvist

Jag började arbeta i fastighetsbranschen redan 2003 vilket har gett mig en bred kunskap och förståelse för bostäder och fastigheter av diverse slag. Vidare har jag själv varit på "andra" sidan som både köpare och säljare ett antal gånger innan jag blev mäklare, så jag har full förståelse och respekt för processen ni går igenom. Jag finns med er under hela resan för att stötta och överträffa era...

Mäklare Pelle Alvåg
Pelle Alvåg mäklare
Pelle Alvåg

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd. Du ska känna att när du går ifrån din husförsäljning att jag har gjort allt för att du ska ha gjort den bästa affär du har kunnat göra. Jag är personlig och ger dig så god kommunikation som möjligt. Jag är professionell och ger dig så god kunskap jag kan om din husaffär. Jag vill förmedla din känsla för ditt hus!

Mäklarhuset Lund

Östra Mårtensgatan 20
22361 Lund

lund@maklarhuset.se

046-15 05 20

Är du kontorschef på Mäklarhuset Lund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.