Mäklarhuset Lund

Mäklarhuset Lund

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carl-Anton Söderqvist
Carl-Anton Söderqvist mäklare
Carl-Anton Söderqvist

Jag började arbeta i fastighetsbranschen redan 2003 vilket har gett mig en bred kunskap och förståelse för bostäder och fastigheter av diverse slag. Vidare har jag själv varit på "andra" sidan som både köpare och säljare ett antal gånger innan jag blev mäklare, så jag har full förståelse och respekt för processen ni går igenom. Jag finns med er under hela resan för att stötta och överträffa era...

Mäklare Daniél Holmqvist
Daniél Holmqvist mäklare
Daniél Holmqvist

Jag och har varit verksam inom fastighetsmäkleri sedan 2002 och sedan dess jobbat för välmående bostadsaffärer med både köpare och säljare i fokus. Anlitar man mig skall man veta att man får en personlig, kunnig och nytänkande fastighetsmäklare med fötterna på jorden!

Mäklare Ellinor Bondesson
Ellinor Bondesson mäklare
Ellinor Bondesson

Vi är en kundägd fastighetsmäklarkedja inom Länsförsäkringar med kunskap och kvalitet i fokus. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi tryggare affärer och långsiktiga relationer med våra säljare och köpare. Vi kommer i varje affär göra allt vi kan för ett så bra resultat som möjligt för alla parter.

Mäklarhuset Lund

Östra Mårtensgatan 20
22361 Lund

lund@maklarhuset.se

046-15 05 20

Är du kontorschef på Mäklarhuset Lund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.