Mäklarhuset Lidköping

Mäklarhuset Lidköping

Mäklarhuset Lidköping

Din mäklare i Lidköping
Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Lidköping
Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN LIDKÖPING
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Lidköping idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare David Westbeck
David Westbeck mäklare
David Westbeck

Vem är jag? David, 37 år, bosatt på Majåker i Lidköping med fru, två barn och en hund. Fastighetsmäklare sedan 2011 och förmedlar villor, lägenheter, tomter och fritidshus inom Lidköpings kommun samt i Källby. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann. Mitt mål Mitt mål är inte att sälja flest bostäder i Lidköping, utan att göra det bäst. På detta sätt...

Mäklare Daniel Jansson
Daniel Jansson

Daniel Jansson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järpås, Lidköping, Tun och Vinninga.

Mäklare Lina Lindström
Lina Lindström

Lina Lindström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Järpås, Lidköping, Tun och Vinninga.

Mäklarhuset Lidköping

Esplanaden 24
31214 Lidköping

lidkoping@maklarhuset.se

0510-61530

Är du kontorschef på Mäklarhuset Lidköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.