Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklarhuset Hudiksvall

Ska du köpa eller sälja bostad? Grattis! Då väntar dig en fantastisk tillfälle att skapa ett nytt kapitel i ditt liv, med nya gemenskaper, möjligheter och erfarenheter!

Det finns många olika skäl till att sälja eller köpa bostad. Oavsett i vilken situation du befinner dig i så kommer vi att finnas där och hjälpa dig på bästa sätt. På vårt kontor möts du av tre fastighetsmäklare - Klas Söderlund, Johan Söderlund och Josefine Back. Tillsammans med assistenterna Iréne Knutsson och Annica Snell servar vi dig genom hela processen.

Tack vare Mäklarhusets offensiva digitala utveckling har vi tillgång till en bred portfolio av produkter för att kunna nå bästa möjliga resultat i varje enskild affär. Vi jobbar aktivt i vårt team av mäklare och assistenter, och tillämpar dessa verktyg tillsammans med ett personligt engagemang. Därför påstår vi att vi är ett smartare val.

Du hittar oss längs med gågatan mitt i Hudik City - Välkommen till oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Johan Söderlund
Johan Söderlund mäklare
Johan Söderlund

Varför är det smart att välja mig och Mäklarhuset? Jag tillhör Sveriges största fristående mäklarkedja genom Mäklarhuset. Att vara fristående innebär att jag har en enda sak att fokusera på: En lyckad bostadsaffär med nöjda säljare och nöjda köpare. Jag kan tillhandahålla dig en stark marknadsföring med framförallt digital och riktad annonsering. Vi på Mäklarhuset har fått utmärkelse...

Mäklare Josefine Back
Josefine Back mäklare
Josefine Back

Jag arbetar på Mäklarhuset i Hudiksvall och förmedlar idag bostadsrätter, villor, fritidshus och gårdar i Hudiksvalls- och Nordanstigs kommun. Jag står för ett högt engagemang och en personlig...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Klas Söderlund
Klas Söderlund mäklare
Klas Söderlund

Erfarenhet och engagemang! Jag har jobbat som mäklare sedan 1983 efter det att jag var klar med min juristutbildning i Uppsala. Under de här åren har jag gjort väldigt många fastighetsaffärer vilket naturligtvis innebär att jag har fått en väldigt stor erfarenhet när det gäller bostadsaffärer av olika slag.

Mäklarhuset Hudiksvall

Storgatan 29
82430 Hudiksvall

hudiksvall@maklarhuset.se

0650-153 80

Är du kontorschef på Mäklarhuset Hudiksvall?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.