Mäklarhuset Helsingborg

Mäklarhuset Helsingborg

Mäklarhuset Helsingborg

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Helsingborg

Välkomna till oss på Mäklarhuset i Helsingborg!

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Helsingborg
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Helsingborg idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter och tomter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Vi ses!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Johan Eriksson
Johan Eriksson mäklare

Johan Eriksson

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Pontus Aronsson
Pontus Aronsson mäklare

Pontus Aronsson

Jag drivs av att ständigt vilja utvecklas och strävar alltid efter att bli lite bättre och aldrig nöja mig med där jag är idag. Därför var det ett självklart val för mig att ta nästa steg i karriären och etablera min egna mäklarfirma och bli delägare tillsammans med Johan Eriksson.

Mäklare Emir Kadric

Emir Kadric

Emir Kadric är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklarhuset Helsingborg

Kurirgatan 1
254 48 Helsingborg

helsingborg@maklarhuset.se

0424567368

Är du kontorschef på Mäklarhuset Helsingborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.