Mäklarhuset Haninge

Mäklarhuset Haninge

Mäklarhuset Haninge

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Haninge
Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN HANINGE
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Haninge idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Biljana Milinovic
Biljana Milinovic mäklare
Biljana Milinovic

Med stort engagemang, målmedvetenhet och noggrannhet tar jag mig ödmjukast an ditt livs kanske största och viktigaste affär. Efter flera års försäljning på Haninges och Huddinges bostadsmarknad och hundratals lyckade bostadsaffärer bakom mig vet jag att trygghet, service och kvalité är ett vinnande koncept vid försäljning eller ett köp.

Mäklare Emma Byström
Emma Byström mäklare
Emma Byström

Mitt mål är att alla kunder, efter avslutad affär, ska se mig som det självklara valet av mäklare i framtiden. Vill du ha en trygg försäljningsprocess från början till slut med goda försäljningsresultat? Kontakta mig redan idag så genomför vi tillsammans ditt livs bästa affär!

Mäklare Erol Atci
Erol Atci mäklare
Erol Atci

Mitt största fokus genom hela processen är att alltid hålla min säljare uppdaterad och i slutändan slå dennes förväntningar. Rekordpriser och rekordförsäljningar är det som driver mig i detta yrke. Det finns inget problem som inte har bra lösningar.

Mäklare Patrik Granlund
Patrik Granlund mäklare
Patrik Granlund

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service och människor. Jag brinner för att göra det lilla extra så att du som kund ska få bäst betalt och en trygg affär. Förtroendet att få hjälpa människor i deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium.

Mäklare Veronika Andersson Gosk
Veronika Andersson Gosk mäklare
Veronika Andersson Gosk

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och är själv stolt Haningebo. Tack vare min erfarenhet och lokalkännedom har jag hjälpt många nöjda kunder att köpa och sälja sitt boende. Mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang och strävar alltid efter att alla mina kunder ska få en trygg affär och bäst betalt. Hör av er! Om ni har några funderingar kring er...

Mäklarhuset Haninge

Centrumvägen 5
137 38 Västerhaninge

haninge@maklarhuset.se

08-776 30 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Haninge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.