Mäklarhuset Göteborg Centrum

Mäklarhuset Göteborg Centrum

Mäklarhuset Göteborg Centrum

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Göteborg Centrum
Ska du köpa eller sälja en bostad? Vi förstår att en bostadsaffär är en av livets största affärer. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Våra duktiga mäklare guidar dig genom hela försäljningen, från värdering och visning till upprättande av kontrakt och flytt. Går du i köptankar så hjälper våra mäklare dig att hitta din drömbostad.

Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

VI HJÄLPER DIG VÄRDERA, SÄLJA OCH KÖPA BOSTAD
Går du i säljtankar och är nyfiken på vad din bostad är värd? Börja med att boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning. Det ger dig en bra bild av vad din bostadsrätt, villa eller radhus är värt. Vid ett första möte berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att göra en riktig bra affär.

VÅRA MÄKLARE KAN GÖTEBORG
Vi har lång erfarenhet och bred kunskap om bostadsmarknaden i Göteborg. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Vårt kontor ligger på Storgatan 14 i Vasastan. Varmt välkomna till Mäklarhuset Göteborg Centrum!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carina Wallentin
Carina Wallentin mäklare
Carina Wallentin

Går du i säljtankar? Söker du en mäklare vars mål är att överträffa dina förväntningar som säljare? Jag har världens roligaste jobb och det tror jag att mina kunder märker! Mitt mål är att ge både köpare och säljare de bästa förutsättningarna för en lyckad affär med hög kvalitet. Mina kunder beskriver mig som en lyhörd, driven och ambitiös mäklare som är personligt engagerad i varje moment och...

Mäklare Izabela Nowak
Izabela Nowak mäklare
Izabela Nowak

Under mina 19 år som fastighetsmäklare har jag fått förtroende att hjälpa till med många bostadsbyten och har idag flera nöjda och återkommande kunder som köper eller säljer sin bostad genom mig. Vad kan jag göra för dig som kund? Tack vare min långa erfarenhet som fastighetsmäklare har jag stor kunskap om branschen och god lokalkännedom, med tiden har jag blivit specialist på många områden. Du...

Mäklare Leif Andersson
Leif Andersson mäklare
Leif Andersson

Vågar påstå att jag är en engagerad mäklare med fokus på nöjdast kunder och bäst betalt. Jag får ungefär 50% av mina uppdrag genom rekommendation vilket jag är stolt över.

Mäklare Stefan Hansson
Stefan Hansson mäklare
Stefan Hansson

Mitt mål är att alltid få högsta möjliga pris. Hur får jag detta, jo genom rutin, kunskap, service och tillgänglighet.

Mäklare Simon Svedlund
Simon Svedlund mäklare
Simon Svedlund

Simon Svedlund är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten, Ytterby och Göteborg.

Mäklare Elisabet Haglid
Elisabet Haglid

Elisabet Haglid är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten, Ytterby och Göteborg.

Mäklarhuset Göteborg Centrum

Storgatan 14
24246 Göteborg

gbgcentrum@maklarhuset.se

031-81 85 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Göteborg Centrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.